Málta, St. Paul`s Bay: Santana Hotel 4*, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 233099
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Málta
Város: St. Paul`s Bay

Szállás / program részletes leírása



Általános információk: Utazás Debrecen-Málta-Debrecen útvonalon közlekedő repülőjáratokon, az utazásszervező által foglalt helyeken. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre a helyszínen).

Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.

A részvételi díjon felül fizetendő: repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíjak (üzemanyag "YQ", légszennyezési "ETS" és utasbiztonsági "ATSC"), transzfer (különböző díjszabás), sztornóbiztosítás és a foglalási díj 500 Ft/fő. Az aktuális díjak felől érdeklődjön irodánkban. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó. A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (különböző díjszabásban).

Csomagszállítás: légitársaságonként eltérő. Az aktuális (konkrét időponthoz, programtípushoz vagy szálláshoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről érdeklődjön irodánknál. Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: 0-2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Minimális utaslétszám: 126 fő.

Wizzair fix ülőhely - Kényelmi szolgáltatás (feláras)

A sorban állás, a beszállás és a helykeresés mindig is az utazás egyik legstresszesebb része volt a Wizzair repülőjáratain. Ezt számos ügyfél-elégedettségi felmérésben kiemelték a kitöltők. Hallgatunk utasainkra, és a Wizzair járatokon mostantól Mi is alkalmazzuk a garantált ülőhely választásának a lehetőségét (ablak vagy folyosó illetve útitárs mellett).

Válasszon ülőhelyet! Felár ellenében igényelhető kiegészítő szolgáltatás!

Mi történik, ha nem foglal ülőhelyet?
Ülőhelye biztosítva van abban az esetben is ha ezzel a szolgáltatással nem kíván élni.
Ha most nem foglal, a rendszer véletlenszerű ülőhelyet ad Önnek. A kiosztott ülőhelyről a beszállókártyán értesülhet. Ezután a hely már nem módosítható. Ha még maradtak szabad ülőhelyek, az utasfelvétel során még foglalhat, de nagy valószínűséggel ekkor jóval kevesebb hely közül választhat.
Fix ülőhely foglalás a szabad kapacitás figyelembevételével, legkésőbb 14 nappal indulás előtt.

Wizz Air szolgáltatások:

  • Elsőbbségi beszállás (benne garantált fedélzeti poggyász és egy kisebb táska szállítása a fedélzeten)
  • Garantált ülőhely választás lehetősége (a prémium helyek kivételével)

A szolgáltatások aktuális árairól minden esetben a kalkulációból tájékozódhat.

2020 Menetrend (tájékoztató jellegű)
Debrecen 19:30 Málta 22:00
Málta 22:30 Debrecen 00:50
W6 7877 / W6 7878

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: Málta egyik legnépszerűbb üdülőövezetében a Szt. Pál Öbölben, Qawra központjában található, régebbi építésű, igen népszerű szálloda. A tengerparti sétány, különböző üzletek, bár és étterem rövid sétára kb. 200 m-re, a sziklás tengerpart pedig kb. 5 perc sétára fekszik. A szálloda közelében található buszmegállóból egyénileg is könnyen megközelíthetjük a sziget bármely pontját.

Szobák:  minden standard szoba egy hálószobás (~20m 2 ), fürdőszobával, légkondicionálóval (működése időszakos, központilag szabályozott) hajszárítóval, tv-vel és telefonnal és vízforralóval (kávé és teakészítési lehetőség), felszerelt. A szobákhoz erkély vagy balkon tartozik, belső udvari, kertre vagy utcai kilátással. Minibár és széf, térítés ellenében bérelhető. A komfort szobák hasonlóan felszereltek, felújítottak, bútorzatuk modernebb (pl. Lcd Tv). A családi szobák (nagyobb alapterületű, kb 40m 2 -es egylégteres szobák) kétgyermekes családok számára ideális elhelyezést biztosítanak.

Szolgáltatások: recepció, lift, étterem, kávézó, bár, medencebár, olvasószoba, internetezési lehetőség (WiFi térítésmentes), kerékpárkölcsönző. Parkolási lehetőség az utcán.


Sport és Szórakozás:  tetőtéri medence, tetőtéri napozóterasz, fedett és fűtött medence, pezsgőfürdő, szauna, wellness stúdió, masszázs, szépségterápiás és gyógykezelések, biliárd, edzőterem, hangulatos belső udvar, játékterem. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonhoz, időjáráshoz vagy térítéshez kötött.

Étkezés: büfé jellegű reggeli. Felár ellenében félpanzió büfé vacsorával vagy all inclusive ellátás foglalható. Az all inclusive ellátás tartalmazza: büféreggeli, ebéd és vacsora, délutáni tea és sütemény, korlátlan italfogyasztás a szálloda által megjelölt italokra 11-23 óra között (helyi italok).

Gyermekkedvezmény : egy vagy két felnőtt és egy gyermek, egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon. Két felnőtt és két gyermek elhelyezése csak családi szobákban lehetséges.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás