Málta, Sliema: R 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 219823
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Málta
Város: Sliema

Szállás / program részletes leírása



Általános információk: Utazás Budapest–Málta–Budapest útvonalon közlekedő repülőjáratokon, a utazási iroda által foglalt helyeken. Az ártáblázatokban található részvételi díj az oda-vissza repülőjegyet, a szállásköltséget és a megjelölt ellátást már tartalmazza. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre a helyszínen).


A részvételi díjon felül fizetendő: repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíjak(üzemanyag „YQ”, légszennyezési „ETS” és utasbiztonsági „ATSC”), transzfer, sztornóbiztosítás 1% és a foglalási díj. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó. A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a forintárfolyamának (EUR/USD) és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.


Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap.


Csomagszállítás: Utazási szezononként és légitársaságonként eltérő. Az aktuális (konkrét programtípushoz vagy időponthoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről érdeklődjön irodánknál. A kétéves kor alatti gyermekek részére a babakocsi ingyenesen szállítható.


Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.


Fakultatív programok: A leírások tájékoztató jellegűek. A programok helyi partnerünk, a Supreme /Hello Malta által szervezettek, magyar nyelvű idegenvezetés minimum 15 fő együttes jelentkezése esetén biztosított október 31-ig. November 1-től a programokra csak helyszínen lehet jelentkezni, téli időszakban szilveszteri időszak kivételével nem indulnak magyar idegenvezetős programok. A programokra jelentkezni helyi képviselőnknél lehet (helyszínen euróban fizetve), aki az értékesítésben közvetítőként jár el. A programokkal kapcsolatos bármilyen reklamációt utólagosan nem, kizárólag a helyszínen lehet intézni.

Wizzair fix ülőhely - Kényelmi szolgáltatás (feláras)

A sorban állás, a beszállás és a helykeresés mindig is az utazás egyik legstresszesebb része volt a Wizzair repülőjáratain. Ezt számos ügyfél-elégedettségi felmérésben kiemelték a kitöltők. Hallgatunk utasainkra, és a Wizzair járatokon mostantól Mi is alkalmazzuk a garantált ülőhely választásának a lehetőségét (ablak vagy folyosó illetve útitárs mellett).
 
Válasszon ülőhelyet! Felár ellenében igényelhető kiegészítő szolgáltatás!

Mi történik, ha nem foglal ülőhelyet?
Ülőhelye biztosítva van abban az esetben is ha ezzel a szolgáltatással nem kíván élni.
Ha most nem foglal, a rendszer véletlenszerű ülőhelyet ad Önnek. A kiosztott ülőhelyről a beszállókártyán értesülhet. Ezután a hely már nem módosítható. Ha még maradtak szabad ülőhelyek, az utasfelvétel során még foglalhat, de nagy valószínűséggel ekkor jóval kevesebb hely közül választhat.
Fix ülőhely foglalás a szabad kapacitás figyelembevételével, legkésőbb 14 nappal indulás előtt.

Wizz Air szolgáltatások:

Elsőbbségi beszállás (benne garantált fedélzeti poggyász és egy kisebb táska szállítása a fedélzeten)

Ülőhelyfoglalás 15-30 sor között (prémium helyek és a gép első fele kivételével) *December 29-i indulási dátumon kedvezményt biztosítunk.

Kombinált WizzGo ajánlattal (poggyászfeladás max 20kg/db + elsőbbségi beszállás+ garantált fedélzeti poggyász és egy kisebb táska a fedélzeten+ ülőhelyfoglalás bárhova a prémium helyek kivételével)

A szolgáltatások aktuális árairól minden esetben a kalkulációból tájékozódhat.


Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Fekvése: Fekvése: Málta egyik legmodernebb városában, az éttermek, a üzleti és kávéházi élet idegenforgalmi központjában Sliema-n található középkategóriájú szállodák, városi környezetben, a tengerparttól 200-700 méter távolságnyira találhatóak, éttermek, üzletek, kávézók és bárok közelségében. A fürdőzésre alkalmas helyek a tengerparti sétány mellett találhatók. A lapos, sziklás tengerparti részről korlát vagy lépcső segítségével lehet a kristálytiszta tengerbe merülni ugyanitt több helyen is találhatunk fizetős strandokat (medencével, étteremmel). A szállodák közelében lévő buszmegállóból egyénileg is könnyen megközelíthetjük Vallettát illetve a sziget bármely pontját. A szálloda pontos nevét, indulás előtt 1 héttel tudjuk megadni.


Szobák: minden szoba egyszerűen berendezett, fürdőszobás, a légkondicionálás felár ellenében használható (kb.7 euró/nap).


Szolgáltatások: recepció, étterem, bár, internetezési és széfbérlési lehetőség.


Sport és szórakozás: napozóterasz, napozóteraszon nyugágyak és napernyők. Szórakozási lehetőségek széles választéka St. Julian’s központjában (gyalogosan is elérhető) mely a sziget egyik legmozgalmasabb üdülőhelye.


Étkezés: bővített kontinentális reggeli. Felár ellenében félpanzió foglalható.


Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek, egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint.

(180530)

Szobák:

Szolgáltatások: étterem,recepció,széf a recepción,internetezési lehetőség,bár

Sport és szórakozás: napozóterasz

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás