Málta, Mellieha: Maritim Antonine Hotel & Spa 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 102200
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Málta
Város: Mellieha

Szállás / program részletes leírása





Fekvése: közelmúltban felújított, fő és melléképületből álló, kategóriájában kiemelkedő színvonalú, 218 szobás Maritim Antonine Hotel & Spa, Málta egyik legfestőibb történelmi városában Mellieha-n, a központ közelében található. A város magaslati részen, a hegytetőn fekszik, lenyűgöző kilátással a környező vidékre, a Földközi-tengerre és Gozó szigetére. A sziget legnagyobb és leghíresebb strandja a Mellieha Bay a szállodától autóval pár percnyire, ~1.5 km távolságra fekszik. A szállodától 50 méterre található buszmegállóból egyénileg is könnyen megközelíthetjük a sziget bármely pontját.

Szobák: minden standard szoba egy hálószobás (~23m2), fürdőszobás, légkondicionálóval, hajszárítóval, tv-vel, telefonnal, szobaszéffel és vízforralóval felszerelt. Minibár fogyasztás, térítés ellenében. A Junior lakosztály kialakításban és felszereltségben hasonló, mint a standard szoba, azonban nagyobb alapterületű (~30m2), a szobában társalgó rész is található (dívány, dohányzóasztal). A Deluxe szoba (~23m2) kialakításban hasonló, mint a standard szoba, azonban szebben berendezett, extraként felszereltségben fürdőköntös és szobapapucs szerepel. Minden szobákhoz és lakosztályhoz erkély vagy balkon tartozik, utcai vagy medencére néző kilátással.

Szolgáltatások: recepció, lift, több étterem (mediterrán, olasz pizzéria, thai), több bár, medencebárok, ajándéküzlet, szobaszerviz, internetezési lehetőség (díjmenetes WiFi), autó- motor és kerékpárkölcsönzés, ruhatisztítás, konferenciaterem, esküvőszervezés, ruhatisztítás, parkoló.

Sport és szórakozás: több medence (tetőtéri és kerti) és gyermekmedence (májustól októberig), napozóterasz nyugágyakkal és napernyőkkel, strandtörülköző szerviz, díjnyertes SPA: fedett medence és jacuzzi, szauna, gőzfürdő, szépség és gyógyterápiás kezelések, jégbarlang, modern és jól felszerelt fitnesz stúdió (személyi edzések), játékterem, szállodai minibusz járat naponta többször a homokos strandra (Mellieha Bay, júliustól szeptemberig), biliárd, darts. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonhoz, időjáráshoz vagy térítéshez kötött.

Étkezés: büfé jellegű reggeli. Felár ellenében félpanzió, büfé vacsorával foglalható. Az italfogyasztásért az étkezések alatt fizetni kell (kivéve reggelinél).

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek, egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon. Két felnőtt és két gyermek elhelyezése csak Junior lakosztályban lehetséges.

Szolgáltatások: rendezvényszervezés,recepció,étterem,bár,medencebár,lift,szobaszerviz,üzletek,mosoda,autóbérlés,konferenciatermek,parkoló,wifi,minibár,széf,fürdőszoba,fürdőköpeny,légkondicionáló,hajszárító,vízforraló,műholdas tv,telefon

Sport és szórakozás: medence,gyermekmedence,fedett/belső medence,napozóterasz,nyugágyak és napernyők,törölközőszerviz,játékterem,fitness terem,spa részleg,szauna,pezsgőfürdő,szépségterápiás kezelések,biliárd,darts


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás