Szeged: Science Hotel 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 275101
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Magyarország
Város: Szeged

Szállás / program részletes leírása



Ingatlan leírása:

Szállás helye A (z) Science Hotel Szeged városában található, a (z) József Attila Tanulmányi és Információs Központtól 3 perc sétára, a Reök-palotától pedig 5 perc sétára. Ez a 4 csillagos szálloda 0,5 km-re található a Hősök kapujától és 0,7 km-re a szegedi Fogadalmi templomtól.


Szobák A (z) 43 szoba egyikében található síkképernyős televízió. Ingyenes vezetékes és vezeték nélküli internet-hozzáférés tartja a kapcsolatot, és a kábeles programozás szórakozást nyújt. A fürdőszobákban zuhanyzó és papucs található. A kényelmi szolgáltatások közé tartozik telefon, széf és elektromos vízforraló.


Szolgáltatások

Élvezze a terasz látványát, és vegye igénybe az olyan szolgáltatásokat, mint ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés és portaszolgálat.


Étkezés Használja ki a szálloda 24 órás szobaszervizjét. Töltse le a napját egy itallal a bár / társalgóban. Svédasztalos reggelit szolgálnak fel hétköznap 7:00 és 10:00 között, hétvégén pedig 7:00 és 11:00 óra között, térítés ellenében.


Üzleti, egyéb szolgáltatások

A hotel szolgáltatásai között szerepelnek a következők: üzleti központ, ingyenes újságok a hallban és vegytisztítás / mosodai szolgáltatás. Saját parkoló (felár ellenében) áll rendelkezésre a helyszínen.


Látnivalók

A távolságok 0,1 mérföld és kilométer pontossággal jelennek meg.

József Attila Tanulmányi és Információs Központ - 0,3 km / 0,2 mérföld
Reök-palota - 0,4 km / 0,3 mérföld
Hősök kapuja - 0,5 km
Szegedi fogadalmi templom - 0,7 km / 0,4 mérföld
Mora Ferenc Múzeum - 1 km / 0,6 mérföld
Anna Spring - 1 km / 0,7 mérföld
Szegedi Állatkert - 2,3 km / 1,4 mérföld


Felújítás

A következő létesítmények vagy szolgáltatások nem állnak rendelkezésre 2020. szeptember 9. és 2020. december 31. között (az időpontok változhatnak):

  • Étkezési hely (ek)


Tudd meg, mielőtt elmész:

  • A parkolási magasságra korlátozások vonatkoznak.
  • Ez a szálláshely azt tanácsolja, hogy jelenleg fokozott takarítási és vendégbiztonsági intézkedések vannak érvényben.
  • Fertőtlenítőszert használnak az ingatlan tisztítására, és a gyakran érintett felületeket fertőtlenítőszerrel tisztítják a tartózkodás között.
  • Társadalmi távolságtartó intézkedések vannak érvényben; a szálláshely személyzete egyéni védőfelszerelést visel; a vendégeket kézfertőtlenítővel látják el.
  • Érintés nélküli kijelentkezés áll rendelkezésre.


Díjak:

A következő díjakat és kauciókat a szálláshely számolja fel a szolgáltatás, bejelentkezés vagy kijelentkezés idején.

  • Díj a svédasztalos reggeliért: hozzávetőlegesen 11 EUR személyenként
  • Egyéni parkolás díja: 11 EUR / éjszaka
  • Háziállat díja: 10 EUR / háziállat / éjszaka
  • A szolgálati állatok mentesek a díjak alól

Előfordulhat, hogy a fenti lista nem teljes. A díjak és a betétek nem tartalmazhatnak adót, és változhatnak.


Bejelentkezésre vonatkozó utasítások:

A további személyek díjai felszámolhatók és változhatnak a szálláshely szabályzatától függően. Kormány által kiállított fényképes igazolvány és bejelentkezéskor hitelkártya, betéti kártya vagy készpénzletét szükséges az esetleges költségek fedezésére. további díjak merülhetnek fel; különleges kérések nem garantálhatók


Speciális bejelentkezési utasítások:

A recepció személyzete érkezéskor üdvözli a vendégeket.


Bejelentkezés ideje:

14:00


Bejelentkezés ideje:

éjfél


Bejelentkezés minimális kora:

18.


Kijelentkezési idő:

DÉLELŐTT 10:00




Hotelszolgáltatások: vegytisztítás / mosodai szolgáltatás, kerekesszékkel megközelíthető (korlátozott lehet), étkezési és vizes tálak, parkolás (korlátozott férőhelyek), ingyenes wifi, szobai akadálymentesítés, akadálymentesített parkolás, ingyenes újságok a hallban, akadálymentesített zuhany Utazás / jegyiroda, akadálymentesített fürdőszoba, egy tárgyaló, csomagmegőrző, üzleti központ, 24 órás recepció, elektromos autó töltőállomás, reggeli felár ellenében, könyvtár, bár / társalgó, széf a recepción, füst - ingyenes ingatlan, mosoda, lift, önálló parkolás (felár ellenében), terasz, kerekesszékkel megközelíthető út, concierge-szolgáltatásokTartalmazhatja :, nemdohányzó, televízió, ágyazási szolgáltatás, vasaló / vasalódeszka (külön kérésre), elektromos vízforraló, markoló bár - WC közelében, hangszigetelt szobák, ablaküvegek, klímaberendezés a szobában (légkondicionálás), sötétítőfüggöny / függöny, Elektromos adapterek / töltők, Ingyenes vezetékes internet, Napi takarítás, Ingyenes Wi-Fi, Hipoallergén ágynemű áll rendelkezésre, Telefon, Pótágy / pótágy nincs, Törölközők, Fürdőszoba sürgősségi kábel, Ágynemű, Csak zuhany, Papucs, Saját fürdőszoba, Akadálymentesített, Szobai széf, Szobaszerviz (24 órás), Síkképernyős TV, Kábeltévés szolgáltatás, Nincs kiságy (kiságy)


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- reggeli,
- ÁFA -t,.

Külön fizetendő:
- idegenforgalmi adó (IFA).
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás