Sárvár: Ensana Thermal Sarvar 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 275071
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Magyarország
Város: Sárvár

Szállás / program részletes leírása



Ingatlan leírása:

Szállás helye A (z) Ensana Thermal Sárvár Sárvár szívében található, 5 perces sétára a (z) Sárvári Arborétum és a Sárvár-kastélytól. Ez a 4 csillagos szálloda 0,4 km-re található a Francis Nadasdy Múzeumtól.


Szobák Helyezze magát kényelembe a (z) 136 légkondicionált szoba egyikében, melyekben minibár is található. Ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés tartja a kapcsolatot, és szórakoztatásához kábelprogramozás áll rendelkezésre. A káddal ellátott, privát fürdőszobákban ingyenes piperecikkek és hajszárító található. A kényelmi szolgáltatások közé tartozik telefon, valamint széf és íróasztal.


Szolgáltatások

Pihenjen a teljes körű szolgáltatást nyújtó gyógyfürdőben, ahol masszázsokat, testkezeléseket és arckezeléseket élvezhet. Kihasználhatja az olyan szabadidős szolgáltatásokat, mint szabadtéri medence, fedett medence és pezsgőfürdő. A szálloda kiegészítő szolgáltatásai között szerepelnek a következők: ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés, ajándékboltok / újságosstandok és fodrászszalon.


Étkezés Élvezze az éttermet az étteremben, vagy harapnivalókat a kávézóban. A szálloda szobaszervizt is kínál (korlátozott órákban). A bárban / társalgóban kedvenc italával olthatja szomját. Ingyenes svédasztalos reggelit szolgálnak fel mindennap 07:00 és 10:00 között.


Üzleti, egyéb szolgáltatások

A hotel szolgáltatásai között szerepelnek a következők: vegytisztítás / mosodai szolgáltatás, 24 órás recepció és több nyelven beszélő személyzet. Felár ellenében a vendégek igénybe vehetik az oda-vissza repülőtéri transzfer (rendelkezésre áll 24 órában) és a vasútállomásról történő transzfer szolgáltatást.


Látnivalók

A távolságok 0,1 mérföld és kilométer pontossággal jelennek meg.

Pannónia - 0,1 km / 0,1 mérföld
Sárvári arborétum - 0,3 km / 0,2 mérföld
Sárvári vár - 0,3 km / 0,2 mérföld
Francis Nadasdy Múzeum - 0,4 km / 0,3 mérföld
Neusiedlersee-Seewinkel Nemzeti Park - 16,8 km / 10,4 mérföld
Kristalytorony Kalandpark Bukfurdo - 25,7 km / 16 mérföld
Bukfurdo Egészségügyi és Kalandközpont - 26 km / 16,2 mérföld
Buki futballpálya - 26,8 km / 16,6 mi
Szapary-kastély - 28 km / 17,4 mi
Hősök emlékműve - 40,9 km / 25,4 mérföld
Szumegi vár - 41 km / 25,5 mérföld
Loszerszam Muzeum Sumeg - 41,1 km / 25,6 mérföld
Batthyany-Strattmann-kastély - 42,5 km / 26,4 mérföld
Lutzmannsburgi templom - 43,5 km / 27 mérföld
Sonnetherme - 45 km / 28 mérföld

Az Ensana Thermal Sárvár előnyben részesített repülőtere a bécsi nemzetközi repülőtér. Repülőtér (VIE) - 127,4 km / 79,1 mi


Nemzeti minősítések

A Hotelstars Union hivatalos csillagbesorolást rendel a magyarországi ingatlanokhoz. Ez a szálláshely 4 csillagos besorolást kapott.


Tudd meg, mielőtt elmész:

  • Ez a szálláshely transzfert biztosít a repülőtérről és a vasútállomásról (felár felszámolásra kerülhet). Kérjük, hogy utazás előtt vegye fel a kapcsolatot a szálláshellyel az érkezés részleteivel, a foglalási visszaigazoláson található elérhetőségek segítségével.
  • A masszázsszolgáltatásokhoz és a spa kezelésekhez foglalás szükséges. Foglalás az érkezés előtt a szállodával való kapcsolatfelvétel alapján lehetséges, a foglalási visszaigazoláson található elérhetőségek segítségével.
  • A szálláshely összekötő / szomszédos szobáival rendelkezik, amelyek a szabad kapacitás függvényében állnak rendelkezésre, és a foglalási visszaigazoláson található telefonszámon igényelhetők.
  • Ez a szálláshely azt tanácsolja, hogy jelenleg fokozott takarítási és vendégbiztonsági intézkedések vannak érvényben.
  • Fertőtlenítőszert használnak az ingatlan tisztítására.
  • Társadalmi távolságtartó intézkedések vannak érvényben; a szálláshely személyzete egyéni védőfelszerelést visel; a vendégeket kézfertőtlenítővel látják el.
  • Minden szoba a foglalások között legalább 48 órán át üresen marad.


Díjak:

A következő díjakat és kauciókat a szálláshely számolja fel a szolgáltatás, bejelentkezés vagy kijelentkezés idején.

  • Reptéri transzfer díja: 30000 HUF / jármű (/ oda-vissza út)
  • Háziállat díja: 6000 HUF / háziállat, naponta (maximum 3800 HUF / tartózkodás)
  • Késői kijelentkezés díja: 12500 HUF (a szabad kapacitás függvényében)
  • Gyerekágy (kiságy) díja: 44,0 Ft / nap
  • Kihúzható pótágy díja: 44.0 HUF / éjszaka

Előfordulhat, hogy a fenti lista nem teljes. A díjak és a betétek nem tartalmazhatnak adót, és változhatnak.


Bejelentkezésre vonatkozó utasítások:

A további személyek díjai felszámolhatók és változhatnak a szálláshely szabályzatától függően. Kormány által kiállított fényképes igazolvány és bejelentkezéskor hitelkártya, betéti kártya vagy készpénzletét szükséges az esetleges költségek fedezésére. további díjak merülhetnek fel; Különleges kérések nem garantálhatóak A szálláshely biztonsági szolgáltatásai közé tartozik a füstérzékelő. Felhívjuk figyelmét, hogy a kulturális normák és a vendégekre vonatkozó irányelvek országonként és szálláshelyenként eltérhetnek; a felsorolt irányelveket a szálláshely biztosítja


Speciális bejelentkezési utasítások:

A recepció személyzete érkezéskor üdvözli a vendégeket.


Bejelentkezés ideje:

DÉLUTÁN 3.00


Bejelentkezés ideje:

éjfél


Kijelentkezési idő:

11:00




A szálloda szolgáltatásai: ajándékboltok vagy újságosstand, vegytisztítás / mosodai szolgáltatás, szabadtéri medence, transzfer a vasútállomásról (felár ellenében), újságok a hallban (felár ellenében), reptéri transzfer, pezsgőfürdő, ingyenes wifi, spa kezelési helyiség (ek), kert, kávé üzlet vagy kávézó, akadálymentesített parkoló, teljes körű szolgáltatást nyújtó gyógyfürdő, túrák / jegyiroda, reptéri transzfer (felár ellenében), fedett medence, mozgássérültek számára is hozzáférhető - nem, csomagmegőrző, étterem, ingyenes reggeli, többnyelvű személyzet, 24 órás recepció, könyvtár , Bár / társalgó, gyógyfürdő-szolgáltatások a helyszínen, széf a recepción, dohányzásmentes létesítmény, mosoda, szauna, gőzfürdő, lift, ingyenes egyéni parkolás, fitneszlétesítmények, fodrászat, terasz, ATM / banki szolgáltatások, kerékpár kölcsönzés a helyszínenTartalmazhatja: nemdohányzó, televízió, ágyazási szolgáltatás, állatbarát szoba, minibár, napi takarítás, ingyenes Wi-Fi, telefon, íróasztal, csak fürdőkád, kiságy (kiságy) nem, törölköző biztosított, ágynemű biztosított, összekötő / szomszédos szobák rendelkezésre áll, saját fürdőszoba, fürdőköpeny, ingyenes piperecikkek, légkondicionálás, hajszárító, szobai széf, kihúzható / pótágyak (felár ellenében), kábeltévés szolgáltatás, kiságy / kiságy (felár ellenében), szobaszerviz (korlátozott órákig)


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- félpanzió,
- ÁFA -t,.

Külön fizetendő:
- idegenforgalmi adó (IFA).
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 509 utazás 330 467 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás