Miskolc: Oreg Miskolcz 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 275036
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Magyarország
Város: Miskolc

Szállás / program részletes leírása



Ingatlan leírása:

Szállás helye A (z) Öreg Miskolcz Hotel Miskolc városában található, a (z) Barlangfürdő 7,4 km-re, a Diosgyori vár pedig 9 km-re. Ez a szálloda 12,2 km-re található a miskolci állatkerttől és 29,6 km-re a Bukk Nemzeti Parktól.


Szobák Helyezze magát kényelembe a 25 egyedileg berendezett szoba egyikében, melyekben minibár és LED-televízió is található. A párnázott ágyhoz prémium ágynemű tartozik. Ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés tartja a kapcsolatot, és szórakoztatásához kábelprogramozás áll rendelkezésre. A fürdőszobákban zuhanyzó és hajszárító található.


Szolgáltatások

Élvezze a kikapcsolódási lehetőségeket, mint a fedett medence, vagy vegyen igénybe egyéb szolgáltatásokat, például ajándékboltokat / újságosstandokat.


Étkezés Élvezze az ételt az étteremben, vagy maradjon, és használja a szálloda szobaszervizjét (korlátozott órákban). Töltse le a napját egy itallal a bár / társalgóban. Svédasztalos reggelit szolgálnak fel hétköznap reggel 7 és 9 óra között, hétvégén pedig reggel 7 és 10 óra között, térítés ellenében.


Üzleti, egyéb szolgáltatások

A hotel szolgáltatásai között szerepelnek a következők: ingyenes újságok a hallban, vegytisztítás / mosodai szolgáltatás és 24 órás recepció.


Látnivalók

A távolságok 0,1 mérföld és kilométer pontossággal jelennek meg.

Barlangfürdő - 7,4 km
Diosgyori vár - 9 km / 5,6 mérföld
Miskolci Állatkert - 12,2 km / 7,6 mérföld
Bukk Nemzeti Park - 29,6 km / 18,4 mi
Gyógy- és Szabadtéri Fürdő Tiszaújvárosban - 33,1 km / 20,6 mérföld
Andrássy kastély - 36,6 km / 22,7 mi
Kossuth Emlékmúzeum - 39,3 km / 24,4 mérföld
Abaujszanto-templom - 42,7 km / 26,6 mi
Aggteleki és Szlovák karszt barlangjai - 43 km / 26,7 mérföld
Lázbérci Víztározó - 44,7 km / 27,8 mi
Tokaji borvidék történelmi kulturális táj - 47,6 km / 29,6 mi


Tudd meg, mielőtt elmész:

  • A vendégek háziállatok behozataláról közvetlenül a szálláshellyel léphetnek kapcsolatba, a foglalási visszaigazoláson található elérhetőségek segítségével (felár fizetendő és a Díjak részben található).


Díjak:

A következő díjakat és kauciókat a szálláshely számolja fel a szolgáltatás, bejelentkezés vagy kijelentkezés idején.

  • Díj a svédasztalos reggeliért: 2000 HUF személyenként (hozzávetőlegesen)
  • Kisállat díja: 2000 HUF háziállatonként, éjszakánként
  • A szolgálati állatok mentesek a díjak alól
  • Korai bejelentkezés díja: 5000 HUF (a szabad kapacitás függvényében)

Előfordulhat, hogy a fenti lista nem teljes. A díjak és a betétek nem tartalmazhatnak adót, és változhatnak.


Bejelentkezésre vonatkozó utasítások:

A további személyek díjai felszámolhatók és változhatnak a szálláshely szabályzatától függően. Kormány által kiállított fényképes igazolvány és bejelentkezéskor hitelkártya, betéti kártya vagy készpénzletét szükséges az esetleges költségek fedezésére. további díjak merülhetnek fel; Különleges kérések nem garantálhatók Nincs helyszíni parkolás A vendégeknek előzetesen kapcsolatba kell lépniük a szálláshellyel gyermekágyak / kiságyak foglalása érdekében A zajmentes szobák nem garantálhatók


Speciális bejelentkezési utasítások:

Amennyiben 20:00 óra után érkezik, kérjük, előzetesen vegye fel a kapcsolatot a szálláshellyel a foglalási visszaigazoláson található információk segítségével. A recepció személyzete érkezéskor üdvözli a vendégeket.


Bejelentkezés ideje:

14:00


Bejelentkezés ideje:

DÉLELŐTT 10:00


Bejelentkezés minimális kora:

18.


Kijelentkezési idő:

DÉLELŐTT 10:00




Hotel szolgáltatásai: ajándékboltok vagy újságosstand, vegytisztítás / mosodai szolgáltatás, kijelölt dohányzóhely, bár / társalgó, fedett medence, gyógyfürdő-szolgáltatások a helyszínen, ingyenes újságok a hallban, étterem, 24 órás recepció, reggeli rendelkezésre áll (felár ellenében)Tartalmazhatja: fűtés, nemdohányzó, televízió, prémium ágynemű, ágyazási szolgáltatás, párnázott matrac, szobai klímaberendezés (légkondicionálás), sötétítőfüggöny, minibár, napi takarítás, ingyenes wifi, egyedileg berendezett, telefon, íróasztal , Gyerekágy (kiságy), Prémium TV-csatornák, Törölköző biztosított, Ágynemű biztosított, LED TV, Csak zuhany, Hajszárító, Széf a szobában, Kábeltévé szolgáltatás, A szoba és az ágy típusa a rendelkezésre állás függvénye, Bejelentkezés, Szobaszervíz ( korlátozott órák)


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- önellátás,
- ÁFA -t,.

Külön fizetendő:
- idegenforgalmi adó (IFA).
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 547 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás