Bük: Caramell Premium Resort **** Superior 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 274876
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Magyarország
Város: Bük

Szállás / program részletes leírása



Ingatlan leírása:

Szállás helye A (z) Caramell Premium Resort **** Superior Buk városában található, a (z) Pannonia és a (z) Kristalytorony Kalandpark Bukfurdo közelében. Ez a 4 csillagos szálloda 2,1 km-re található a Buk futballpályától és 2,5 km-re a Bukfurdo Egészségügyi és Kalandközponttól.


Szobák Helyezze magát kényelembe a (z) 142 légkondicionált szoba egyikében, melyekben mikrohullámú sütő és LCD-televízió is található. Ingyenes vezetékes és vezeték nélküli internet-hozzáférés áll rendelkezésre. A fürdőszobákban ingyenes piperekészlet és hajszárító található. A kényelmi szolgáltatások közé tartozik telefon, valamint széf és íróasztal.


Szolgáltatások

Kényeztesse magát egy látogatással a fürdőbe, ahol masszázsok, testkezelések és arckezelések vehetők igénybe. Kihasználhatja az olyan szabadidős szolgáltatásokat, mint beltéri medence, szauna és fitneszközpont. A szálloda szolgáltatásai között szerepelnek a következők is: ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés, portaszolgálat és ajándékbolt / újságosstand.


Étkezés Élvezze az éttermet az étteremben, vagy harapnivalókat a kávézóban. A szálloda szobaszervizt is kínál (korlátozott órákban). Töltse le a napját egy itallal a bár / társalgóban. Ingyenes svédasztalos reggelit szolgálnak fel mindennap 07: 00-10: 00 között.


Üzleti, egyéb szolgáltatások

A szálloda szolgáltatásai között szerepelnek a következők: ingyenes vezetékes internet-hozzáférés, üzleti központ és ingyenes újságok a hallban. Bukban tervez rendezvényt? A szálloda 7535 négyzetláb (700 négyzetméter) méretű létesítményekkel rendelkezik, beleértve a konferencia központot is. A vendégek felár ellenében oda-vissza repülőtéri transzfert vehetnek igénybe, és a helyszínen egyéni parkolás áll rendelkezésre (felár ellenében).


Látnivalók

A távolságok 0,1 mérföld és kilométer pontossággal jelennek meg.

Pannónia - 0,1 km / 0,1 mérföld
Kristalytorony Kalandpark Bukfurdo - 0,2 km / 0,1 mérföld
Bukfurdo Egészség- és Kalandközpont - 1,6 km
Buki futballpálya - 2 km
Szapary-kastély - 3,2 km / 2 mérföld
Neusiedlersee-Seewinkel Nemzeti Park - 14,5 km
Sonnetherme - 16,6 km / 10,3 mi
Lutzmannsburgi templom - 18,4 km / 11,4 mérföld
Koszegi templom - 22,5 km / 14 mérföld
Református templom - 22,6 km / 14 mérföld
Koszegi zsinagóga - 22,7 km / 14,1 mi
Francis Nadasdy Múzeum - 25,1 km / 15,6 mi
Sárvári arborétum - 25,3 km / 15,7 mi
Sárvári vár - 25,5 km / 15,9 mi

A Caramell Premium Resort **** Superior preferált repülőtere a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér. Repülőtér (BUD) - 225 km / 139,8 mérföld


Nemzeti minősítések

A Hotelstars Union hivatalos csillagbesorolást rendel a magyarországi ingatlanokhoz. Ez a szálláshely 4 csillagos besorolást kapott.


Tudd meg, mielőtt elmész:

  • A masszázsszolgáltatásokhoz foglalás szükséges. Foglalás az érkezés előtt a szállodával való kapcsolatfelvétel alapján lehetséges, a foglalási visszaigazoláson található elérhetőségek segítségével.
  • Ez a szálláshely háziállatokat csak bizonyos szobákban enged be (felár ellenében és a Díjak részben találhatók). A vendégek kérhetik a szobák egyikét a szálláshellyel közvetlenül kapcsolatba lépve, a foglalási visszaigazoláson található elérhetőségek segítségével.
  • Ez a szálláshely azt tanácsolja, hogy jelenleg fokozott takarítási és vendégbiztonsági intézkedések vannak érvényben.
  • Fertőtlenítőszert használnak az ingatlan tisztítására, és a gyakran érintett felületeket fertőtlenítőszerrel tisztítják a tartózkodás között.
  • Társadalmi távolságtartó intézkedések vannak érvényben; a szálláshely személyzete egyéni védőfelszerelést visel; a vendégeket kézfertőtlenítővel látják el.
  • Érintés nélküli kijelentkezés áll rendelkezésre.


Díjak:

A következő díjakat és kauciókat a szálláshely számolja fel a szolgáltatás, bejelentkezés vagy kijelentkezés idején.

  • Egyéni parkolás díja: 1270 HUF / éjszaka
  • Háziállat díja: 8000 HUF háziállatonként, éjszakánként
  • Kihúzható pótágy díja: 14500,0 HUF / éjszaka

Előfordulhat, hogy a fenti lista nem teljes. A díjak és a betétek nem tartalmazhatnak adót, és változhatnak.


Kötelező díjak és adók:

A következő díjakat kell fizetnie a szálláshelyen:

  • Úticél díja: 530 Ft. Ez a díj nem vonatkozik a 18 év alatti gyermekekre.

A szálláshely által számított összes díjat beleszámítottuk. A díjak azonban változhatnak, például a tartózkodás hosszától vagy a lefoglalt szobától függően.


Bejelentkezésre vonatkozó utasítások:

A további személyek díjai felszámolhatók és változhatnak a szálláshely szabályzatától függően. Kormány által kiállított fényképes igazolvány és bejelentkezéskor hitelkártya, betéti kártya vagy készpénzletét szükséges az esetleges költségek fedezésére. további díjak merülhetnek fel; különleges kérések nem garantálhatók


Speciális bejelentkezési utasítások:

A recepció személyzete érkezéskor üdvözli a vendégeket.


Bejelentkezés ideje:

DÉLUTÁN 3.00


Bejelentkezés ideje:

éjfél


Kijelentkezési idő:

DÉLELŐTT 10:00




Szállodai szolgáltatások: Ajándékboltok vagy újságosstand, Tárgyalótermek száma - 6, Konferencia-helyszín mérete (méter) - 700, Úszómedence, Ingyenes vezetékes internet, Ingyenes Wi-Fi, In-room accessibility, Akadálymentesített parkoló, Akadálymentesített, Túrák / jegyiroda, akadálymentesített fürdőszoba, reptéri transzfer (felár ellenében), fedett medence, étterem, ingyenes reggeli, többnyelvű személyzet, konferencia központ, bár / társalgó, mosoda, lift, gyermekklub (ingyenes), fitneszlétesítmények, kerékpárkölcsönző helyben, kerekes szék akadálymentesített (korlátozott esetekben), bálterem, kerekesszékkel megközelíthető regisztrációs pult, televízió a közös helyiségekben, spa kezelési helyiség (ek), kert, piknikező hely, kávézó vagy kávézó, ingyenes újságok a hallban, teljes körű szolgáltatást nyújtó gyógyfürdő, esküvői szolgáltatások, Poggyászmegőrzés, Üzleti központ, 24 órás recepció, Széf a recepción, Füstmentes szálláshely, Gyermekmedence, Szauna, Konferencia-helyiség, Saját parkoló (felár ellenében), Fodrászat, Számítógép állomás, Terasz, Konferencia-helyszín mérete (láb) - 7535, Concierge szolgáltatásokTartalmazhatja :, Nemdohányzó, Ágynemű nem áll rendelkezésre, Minibár, Kerekesszékkel megközelíthető, Ingyenes piperecikkek, Ingyenes vezetékes internet, Légkondicionálás, Napi takarítás, Hajszárító, Ingyenes WiFi, Széf a szobában, Telefon, Ágynemű nem - Íróasztal, mikrohullámú sütő, LCD TV, kiságy (kiságy), szobaszerviz (korlátozott órák), kisállatbarát szoba, nincs összecsukható / pótágy elhelyezése, összenyitható szobák


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- félpanzió,
- ÁFA -t,.

Külön fizetendő:
- idegenforgalmi adó (IFA).
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás