Hajdúszoboszló: Hunguest Hotel Aqua-sol 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 272376
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Magyarország
Város: Hajdúszoboszló

Szállás / program részletes leírása



Ingatlan leírása:

Szállás helye A Hunguest Hotel Aqua Sol Hajduszoboszló városában található, a (z) Hajdúszoboszlói Aqua Parktól 2 perces autóútra és a (z) Bocskai szobortól 6 percre. Ez a 4 csillagos szálloda 3 km-re található a hajdúszoboszlói református templomtól és 21,4 km-re a protestáns nagytemplomtól.


Szobák Helyezze magát kényelembe a (z) 142 szoba egyikében, melyekben minibár és síkképernyős televízió is található. Ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés tartja a kapcsolatot és szórakoztatásához műholdas programozás áll rendelkezésre. A káddal vagy zuhanyzóval ellátott, saját fürdőszobákban hajszárító és fürdőköpeny található. A kényelmi szolgáltatások közé tartozik telefon, valamint széf és sötétítő függöny.


Szolgáltatások

Kényeztesse magát egy látogatással a fürdőbe, ahol masszázsok, testkezelések és arckezelések vehetők igénybe. Biztosan értékelni fogja a kikapcsolódási lehetőségeket, köztük 5 fedett és 3 szabadtéri medencét és egy csúszdát. A szálloda kiegészítő szolgáltatásai között szerepelnek a következők: ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés, televízió a közös helységekben és a közeli fitneszlétesítmény ingyenes használata.


Étkezés Élvezze az éttermet az étteremben, vagy harapnivalókat a kávézóban. A szálloda szobaszervizt is kínál (korlátozott órákban). A bárban / társalgóban kedvenc italával olthatja szomját. Ingyenes svédasztalos reggelit szolgálnak fel mindennap 07:00 és 10:00 között.


Üzleti, egyéb szolgáltatások

A hotel szolgáltatásai között szerepelnek a következők: üzleti központ, vegytisztítás / mosodai szolgáltatás és 24 órás recepció. Ebben a szállodában 2 konferenciaterem áll rendelkezésre rendezvények lebonyolítására. A vendégek felár ellenében oda-vissza repülőtéri transzfert vehetnek igénybe, és a helyszínen egyéni parkolás áll rendelkezésre (felár ellenében).


Látnivalók

A távolságok 0,1 mérföld és kilométer pontossággal jelennek meg.

Bocskai szobor - 1,5 km / 1 mérföld
Hajduszoboszlói Református Templom - 1,6 km / 1 mérföld
Hajduszoboszlói Aquapark - 1,6 km / 1 mérföld
Protestáns Nagytemplom - 21,4 km / 13,3 mi
Deri Múzeum - 21,5 km / 13,4 mérföld

A legközelebbi repülőterek:
Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér Repülőtér (BUD) - 246,8 km / 153,4 mérföld
Debrecen (DEB-Debreceni nemzetközi repülőtér) - 19,3 km / 12 mi

A Hunguest Hotel Aqua Sol preferált repülőtere a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér. Repülőtér (BUD).


Tudd meg, mielőtt elmész:

  • A szezonális medence májustól szeptemberig tart nyitva.
  • Ez a szálláshely azt tanácsolja, hogy jelenleg fokozott takarítási és vendégbiztonsági intézkedések vannak érvényben.
  • Fertőtlenítőszert használnak az ingatlan tisztítására, és a gyakran érintett felületeket fertőtlenítőszerrel tisztítják a tartózkodás között.
  • Társadalmi távolságtartó intézkedések vannak érvényben; a szálláshely személyzete egyéni védőfelszerelést visel; a vendégeket kézfertőtlenítővel látják el.
  • Érintés nélküli kijelentkezés áll rendelkezésre.


Díjak:

A következő díjakat és kauciókat a szálláshely számolja fel a szolgáltatás, bejelentkezés vagy kijelentkezés idején.

  • Egyéni parkolás díja: 1.7 EUR / éjszaka
  • Korai bejelentkezés díja: 17 EUR (a szabad kapacitás függvényében)
  • Késői kijelentkezés díja: 17 EUR (a szabad kapacitás függvényében)

Előfordulhat, hogy a fenti lista nem teljes. A díjak és a betétek nem tartalmazhatnak adót, és változhatnak.


Kötelező díjak és adók:

A következő díjakat kell fizetnie a szálláshelyen:

  • Úticél díja: 1,7 EUR / fő / éjszaka. Ez a díj nem vonatkozik a 18 év alatti gyermekekre.

A szálláshely által számított összes díjat beleszámítottuk. A díjak azonban változhatnak, például a tartózkodás hosszától vagy a lefoglalt szobától függően.


Bejelentkezésre vonatkozó utasítások:

A további személyek díjai felszámolhatók és változhatnak a szálláshely szabályzatától függően. Kormány által kiállított fényképes igazolvány és bejelentkezéskor hitelkártya, betéti kártya vagy készpénzletét szükséges az esetleges költségek fedezésére. további díjak merülhetnek fel; különleges kérések nem garantálhatók


Speciális bejelentkezési utasítások:

A recepció személyzete érkezéskor üdvözli a vendégeket.


Bejelentkezés ideje:

14:00


Bejelentkezés ideje:

éjfél


Bejelentkezés minimális kora:

18.


Kijelentkezési idő:

DÉLELŐTT 10:00




Hotel szolgáltatásai: vegytisztítás / mosodai szolgáltatás, kerekesszékkel megközelíthető (korlátozott lehet), parkoló (korlátozott férőhelyek), medenceernyők, tárgyalótermek száma - 2, kerekesszékkel megközelíthető regisztrációs pult, televízió a közös helyiségekben, ingyenes wifi, spa kezelés Szabadtéri medencék száma - 3, Fedett medencék száma - 5, Kávézó vagy kávézó, A közeli fitneszközpont ingyenes használata, Kerekesszékkel megközelíthető parkoló, Teljes körű szolgáltatást nyújtó gyógyfürdő, Reptéri transzfer (felár ellenében), Poggyászmegőrző, Étterem, Ingyenes reggeli, Portaszolgálat, Többnyelvű személyzet, Üzleti központ, 24 órás recepció, Konferenciaközpont, Bár / Társalgó, Gyógyfürdő-szolgáltatások a helyszínen, Szezonális szabadtéri medence, Füstmentes létesítmény, Mosoda, Gyermekmedence, Szauna, Lift, Saját parkoló (felár ellenében), Vízicsúszda, Medencei nyugágyakTartalmazhatja a következőket: akadálymentesített, fürdőkád vagy zuhanyzó, napi takarítás, hajszárító, ingyenes Wi-Fi, szobai széf, telefon, síkképernyős TV, szobaszerviz (korlátozott órákig), összenyitható szobák


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- félpanzió,
- ÁFA -t,.

Külön fizetendő:
- idegenforgalmi adó (IFA).
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 519 utazás 332 002 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás