Valentin nap a hegyekben - Édes Otthon Vendégház Nagybörzsöny 1-2 éjre

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 216327
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:üdülőház I
Indulás:
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Magyarország
Város: Nagybörzsöny

Szállás / program részletes leírása



Utolsó helyek egy mesebeli faluban Nagybörzsönyben Valentin napra!

Édes Otthon Vendégház

Lepje meg kedvesét kettesben töltöttt napokkal!

 

Február 14./ 1 éj 2 fő részére 14.600 Ft (reggelivel,idegenforgalmi adóval)! A valentin napon megszállt vendégeink Valentin napi meglepetés ajándékot kapnak!

Február 15/ 2 éj 25.200 Ft (reggelivel,idegenforgalmi adóval + Valentin napi ajándékkal)

Február 16/ 2 éj  25.200 Ft (reggelivel,idegenforgalmi adóval + Valentin napi ajándékkal)



… 2008-ban a Lek-Vár-Lak bemutatótermet és kisüzemet, 2010-ben az Édes Otthon kisvendéglőt és 2013-ban az Édes Otthon vendégszobákat készítettük el azoknak a kedves vendégeinknek akik értéklik a kreativitást, kézimunkát, egyediséget, nyugalmat és a szeretetteljes vendéglátást.

Sokszor hangoztatom, hogy a vendéglátást nem lehet tanulni! Ez egy adottság melyet kellő gondossággal és figyelemmel kell a vendég elé tenni…

Vendégszobáink kialakításában is fő szempont volt az egyediség és az otthonosság. A valamikor istállóként és terménytárolóként használt épületben 5 darab két személyes szoba került kialakításra. Szobáink mindegyike franciaágyas, 2 mosdóval rendelkező fürdőszobás kialakítású. A szobák hangulatuk és berendezésük szerint kapták nevüket. Úgy gondoltuk, hogy mivel az emberi ízlésvilág igen szerteágazó így legyen választási lehetőség hangulatok és praktikusság szerint. Az apró részletekre is megpróbáltunk figyelni. A szobák díszítését, belső hangulatát saját ötletek alapján, saját készítésű dolgokkal dobtuk fel! Hiszem, hogy a belefektetett energia és szeretet visszatükröződik és örömet tud vele okozni a nálunk megszállt vendégeknek!

A vendégszobákhoz tartozó mini wellness résszel is próbáltuk igényesebbé és teljesebbé tenni szolgáltatásaink körét. A teljes kikapcsolódásra vágyó vendégeknek rendelkezésére áll: masszázs-fotel, pihenő helyiség télikerttel, fürdő-pihenő tó, napozó ágyak, pihenő fotelek, szalonnasütő hely, mini kilátó, játszótér, fedett parkolási lehetőség. Étkezést igény szerint tudunk biztosítani.

Nagy szeretettel várjuk azokat a vendégeket akik vidéki nyugalomra és igényes,személyes vendéglátásra vágynak!

“Legyen a házikónk kis időre tiéd,
szívedben vidd el otthonunk melegét!”



Tudnivalók az árról

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás