Havanna és üdülés Varaderon: Memories Miramar 4* és Blau Marina Varadero 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 207974
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés és üdülés

Ország: Kuba
Város: Varadero

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
a színvonalas szolgáltatásokat nyújtó 4 csillagos szálloda Havanna város Miramar diplomata negyedének szívében, a Quinta Avenida fasoros sugárút mellett található. A közelben szórakozási, vásárlási lehetőségek sora széles körben elérhető és a látnivalók is könnyedén elérhetők. Havanna nemzetközi repülőtértől kb. 25 km-re fekszik.

Szolgáltatások
A kulináris élvezetekről az El Patio nemzetközi és kreol a la carte étterem, valamint a nemzetközi és helyi ételeket kínáló büféétterem, a Las Arcadas gondoskodik. Helyszíni fizetés ellenében napközbeni snackeket, harapnivalókat a snack bár kínál, a lobby és a pool bárban pedig alkoholos és alkoholmentes italokkal hűsölhetünk. Felnőtteknek, valamint gyermekek számára is kültéri medencék napágyakkal, napernyőkkel, valamint térítés ellenében spa-részleg nyújt pihenést és felfrissülést. Felár fizetése ellenében a helyszínen igénybe vehető szolgáltatások közé tartozik a masszázs, fodrászat, autóbérlés, szépségszalon, ruhatisztítás, orvosi szolgálat, internet, business center, valamint a sportok kedvelőinek elérhető teniszpálya, röplabda, squash, asztalitenisz, edzőterem.

Elhelyezés
2 fős, tágas standard szobákban, amelyek 1 főre pótágyazhatók, illetve felár ellenében foglalható deluxe szoba, junior suite vagy senior suite lakosztály privilege szolgáltatásokkal. A szobák klímával, zuhanyzós fürdőszobával, SAT televízióval, telefonnal, széffel, minibárral, hajszárítóval és vasalószettel felszereltek.

Ellátás
büféreggeli, de felár ellenében büfévacsora is igényelhető. Az a la carte éttermekben a kiszolgálás felár fizetésével vehető igénybe és előzetes asztalfoglalással lehetséges.

Program leírás
KUBA

HAVANNA ÉS ÜDÜLÉS VARADERON VAGY CAYO SANTA MARIÁN

UTAZÁS: A KLM menetrend szerinti járataival Budapestről, egy európai átszállással, Budapest-Amszterdam-Havanna-Amszterdam- Budapest útvonalon.
REPÜLŐTÉRI TRANSZFER: személyautóval, minibusszal vagy autóbusszal történik a létszámtól függően Varaderora vagy Cayo Santa Mariára. A havanni repülőtéren helyi képviselet fogadja Vendégeinket, majd transzfer a választott szállodába.
ELHELYEZÉS: Havannában panzióban reggelis, vagy 4-5 csillagos előre választott szállodában szintén reggelis ellátással, az üdülés során a választott 4-5 csillagos szállodában pedig all inclusive ellátással.
IDEGENVEZETÉS ÉS ASSZISZTENCIA: a körutazásokon és az előre meghirdetett fakultatív kiránduláson is magyar nyelvű idegenvezetés. Varaderon és Cayo Santa Marián 24 órás magyar nyelvű telefonos asszisztencia.

CSOPORTOS INDULÁSI IDŐPONTOK
ÜDÜLÉS: HAVANNA (3 ÉJ) + VARADERO/CAYO SANTA MARIA (6 ÉJ): 2017.XII.05-15, 2017.XII.29-2018.I.08, 2018.I.12-22, 2018.I.23-II.02, 2018.I.31-II.10, 2018.II.10.-II.20, 2018.II.22-2018.III.04

HAVANNA ÉS ÜDÜLÉS VARADERO-N VAGY CAYO SANTA MARIÁN

Havannában időutazáson vehetünk részt, hiszen egyszerre van jelen a koloniális kor cukorbáróinak régmúlt gazdagsága, az ?50-es évek amerikai maffiájának kézjegye és a szocializmus retró jegyei. A látnivalókkal történt feltöltődést fokozhatjuk egy-két pohárka Anejo Blanco rum elfogyasztásával és kitűnő hangulatban érezhetjük magunkat egy salsa- vagy jazzklub valamelyikében. Kihagyhatatlan esti program a Buena Vista Social Club koncertje és a Tropicana Show! Szilveszteri csoportunk az év utolsó estéjét a Tropicana Showban töltheti. Miután átéltük a havannai életérzést, lüktetést, ránk fér egy kis lazítás az egyik hófehér tengerparton. Kuba legrégebbi, patinás üdülőövezete Varadero, ami kitűnő szállodáiról, színes szórakozási lehetőségeiről, hófehér homokos tengerpartjairól méltán híres. Cayo Santa Maria szigete az utóbbi időben egyre népszerűbb a minőségi, luxus üdülésre vágyó utazók körében. A mangrove erdőcskék, fenséges strandok, lenyűgöző luxus szállodák és resortok magával ragadják az ide látogatókat.

HAVANNA (3 ÉJ) +VARADERO/CAYO SANTA MARIA (6 ÉJ)

1. NAP: BUDAPEST?AMSZTERDAM-HAVANNA
Indulás Budapestről a kora reggeli órákban, megérkezés Havanna repülőterére a délutáni órákban, majd transzfer az előre kiválasztott havannai panzióba vagy szállodába. Ezután a havannai szállás elfoglalása és az est zárásaként fakultatív vacsora.
2. NAP: HAVANNA
Reggeli után szabadprogram, pihenés vagy lehetőség van fakultatív Havanna old timer kiránduláson való részvételre, előzetes jelentkezéssel. Esti kikapcsolódásként ajánljuk figyelmükbe a világhírű Buena Vista Social Club koncertjét. Szállás Havannában a választott panzióban vagy szállodában.
3. NAP: HAVANNA
Reggeli után szabadprogram, pihenés vagy fakultatív Tobacco Land kiránduláson való részvétel magyar idegenvezetéssel, előzetes jelentkezéssel. A nap befejezéseként fakultatív vacsorára is van lehetőség. Szállás Havannában a választott panzióban vagy szállodában. Esti kikapcsolódásként ajánljuk figyelmükbe a világhírű Tropicana Show színvonalas előadását. A szilveszteri csoportunk az év utolsó napját a híres Buena Vista Social Club koncertjén vagy a Tropicana Show műsorával is megünnepelheti.
4-9. NAP: HAVANNA-VARADERO/CAYO SANTA MARIA
A Varaderoi utasoknak reggeli után szabad program, majd a panzióból vagy szállodából délig kijelentkezés és kollektív transzfer Varaderora. A Cayo Santa Mariai utasok ezen a napon hajnalban indulnak el kollektív autóbuszos transzferrel a választott szállodába Cayo Santa Mariára. Varaderoból lehetőség nyílik magyar nyelvű idegenvezetéssel az üdülés során fakultatív kiránduláson részt venni, melyre jelentkezni szintén utazást megelőzően lehetséges. Akik ezen a napon még kirándulni szeretnének, előzetes foglalással a Hemingway és szivartúra nevű kiránduláson is részt vehetnek. Megérkezést követően elhelyezés az előre kiválasztott all inclusive szállodában, majd szabadprogram, pihenés a tengerparton. Az all inclusive szálloda nyújtotta szolgáltatások, animációs programok, esti showműsorok biztosítják Vendégeinknek a teljes körű kikapcsolódást. A Varaderon tartózkodó utasaink Montemar Nemzeti Park és Krokodilfarm, és Karibi Gyöngyszemek fakultatív kirándulásokon is részt vehetnek, előzetes jelentkezéssel, felár ellenében, magyar nyelvű idegenvezetéssel.
10. NAP: HAVANNA?AMSZTERDAM-BUDAPEST
Reggeli után szabadprogram, majd kijelentkezés a szállodából, kora délután transzfer a havannai José Martin Nemzetközi Repülőtérre, majd hazautazás menetrend szerint Budapestre.
11. NAP: ÉRKEZÉS BUDAPESTRE





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- All inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás