Jordánia, Holt-tenger: Dead Sea Spa 4*+, ajándék félpanzióval

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 41986
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Jordánia
Város: Salt Land Village

Szállás / program részletes leírása



A szállodát, mely ötvözi a helyi tradíciót a természet adta kincseivel és a modern kényelemmel, 1990-ben, elsőként nyitották a Holt-tenger partján. A hotel szívélyes vendégszeretettel és barátságos kiszolgálással várja a kedves vendégeit.

Fekvése: A szálloda a Holt-tenger keleti részén fekszik, 420 m-rel a tengerszint alatt, közvetlenül a tengerparton, melyet lépcsősoron lehet megközelíteni. A hotel Ammantól kb. 40 km távolságra található. A szálloda kiváló fekvésének köszönhetően, kiemelten alkalmas gyógyászati célokra.

Szobák: A hotel összesen 272 szobával rendelkezik. A standard szobák mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, minibárral, tea- és kávékészítéshez szükséges eszközökkel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik. 2 felnőtt + 2 gyermek elhelyezése csak 2 szobában lehetséges, amennyiben legalább az egyik gyermek betöltötte a 6. életévét.

Szolgáltatások: Étterem, bár, medencék, csúszda, orvosi központ széleskörű terápiákkal és szolgáltatásokkal, spa, szépségszalon, fitneszterem, strandröplabda, tollaslabda, internet, üzleti szolgáltatások, konferenciaterem, széfbérlés, ajándékboltok, mosoda, beduin est, gyermekmedence, játszótér. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás:Félpanzió.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar nyelvű idegenvezetés,
- szerviz díj,
- vízumdíj.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás