Indonézia, Tanjung Benoa: The Tanjung Benoa Resort 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 238034
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Tanjung Benoa

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Nagy területen elhelyezkedő hotel, az aranyhomkos tengerparthoz csupán a saját kertjén, illetve egy helyi autóúton kell átsétálni. Bár a tengerpart könnyedén megközelíthető ezen a parszakaszon helyi kishajók kikötője található, így a teljesen zavartalan strandolásra vágyók elsősorban a hotel medencéjét tudják használni.

Szolgáltatások
A helyi és nemzetközi ételekből a hotel 2 étterme ad betekintést. A Tao Bali étterem fantasztikus elhelyezkedésű, közvetlenül a tengerparton lévő, különleges atmoszférájú étterem, ahol az ázsiai gasztronómia remekeivel ismerkedhetnek meg a vendégek. A kikapcsolódásról fitnesz-terem, egy kisebb méretű játszótér és szabadtéri színpad gondoskodnak. A SPA központban különböző kezelések és masszázsok közül válogathatunk, valamint a fitnesz-terem és egy szauna is itt kapott helyet. (A SPA térítés ellenében használható.)

Elhelyezés
2 ágyas deluxe premium szobában, amelyben a természetes anyagok és trandicionális indonéz ízlésvilág és a vibráló sárga, indigókék és türkiz árnyalatok keveredése jellemző. A szobák felszereltségéhez tévé, balkon/terasz, zuhanyzós fürdőszoba tartozik.

Ellátás
Reggeli, vacsora felár ellenében kérhető.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- Reggeli,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás