Indonézia, Kuta: Grand Inna Kuta Beach 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 191206
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Kuta

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A repülőtér közelében, közvetlenül Kuta nyüzsgő, fehér homokos tengerpartjánál elhelyezkedő szálloda. A Discovery Mall, a Kuta Square bevásárló központ, valamint az egyéb szórakozási és bevásárlási lehetőségek egyaránt elérhetőek egy kellemes néhány perces sétával. A szálloda komplexum kétféle koncepcióban épült, így a modern építészeti megoldásokat és stílust kedvelők számára az új építésű Beach szárnyat, míg a tradicionális balinéz építészetet és dekort kedvelők számára pedig a Bali szárnyat ajánljuk.

Szolgáltatások
3 nagy méretű medence az egyikben gyerekek számára elkerített résszel, asztali tenisz, darts, biliárd gondoskodik az utasok kellemes időtöltéséről. A kulináris élvezetek hódolóiról 24 órában nyitva tartó étterem, valamint 2 medence bár gondoskodik. Térítés ellenében szobaszervíz, WIFI, szörf oktatás, masszázs, főzőiskola, jóga óra is igénybe vehető.

Elhelyezés
2 ágyas superior, kertre néző, balinéz stílusban, de egyszerűen berendezett, balkonnal, LCD tévével, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, mini bárral (térítés ellenében), tea és kávé készítési lehetőséggel, telefonnal, hajszárítóval és széffel felszerelt szobákban. WIFI elérhetőség és széfhasználat térítés ellenében lehetséges. A superior szobák a Bali szárnyban találhatók, felár ellenében új építésű szobák foglalhatók a Beach szárnyban.

Ellátás
Reggeli, vacsora felár ellenében kérhető.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- Reggeli,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás