Holland-Antillák: Aruba, Divi Aruba All inclusive 4* közvetlen tengerparti

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 179171
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Holland-Antillák
Város: Druif Beach

Szállás / program részletes leírása



 Aruba

Kristálytiszta tenger, fehér, finomhomokos tengerpart, gyönyörű idő...Van akinek már ennyi információ is elegendő ahhoz, hogy felkeltsük az érdeklődését a rendkívüli sziget iránt. Azonban ha megemlítjük a bőséges sportolási-, és egyéb szórakozási lehetőségeket - mint például: vitorlázás, búvárkodás, halászat, szafari túra, és egy exkluzív mélytengeri merülés a II. világháborúban elsüllyedt német teherszállító hajóhoz - biztosan többen döntenek úgy, hogy felfedezik Arubát! Ehhez nyújtunk Önöknek különleges ajánlatokat! Válogassanak kedvükre!

Aruba a Karib-térség déli részén található, Venezuelától mindössze 20 km-re fekszik. Az úgynevezett ABC-szigetek tagja, Bonaire és Curacao szomszédságában. Területe:193 km2, lakossága hozzávetőleg 102 000 főre tehető. Mindez 40 különböző nemzetiség keveredéséből alakult ki: indián, afrikai és európai gyökerekkel. Fejlődését a szigeten található aranynak, valamint aloe-termesztésnek köszönheti, azonban ma már a gazdaság fő pillérét a turizmus adja. Aruba a napsütéstől szikrázó, finom, fehérhomokos tengerpartokat kedvelők mennyországa, hiszen gyönyörű strandjai, valamint a türkizkék tenger az egész szigetet körbeölelik. A sziget többnyire lapos felületű, folyói, nagyobb hegységei nincsenek. Legmagasabb pontja a Jamanota, 188 m-es magasságával. A legnépszerűbb idény az ország életében a januártól-márciusig tartó karneváli időszak, amikor az utcákat ellepik a színpompás jelmezű fellépők, ilyenkor mindenhol a ritmusos latin zene lüktetése hallható.

Fekvése: a Tamarijn Aruba és a Divi Village Resort hotelekkel egy szálloda komplexumot alkotó, közvetlenül a finomhomokos parton épült 203 szobás all inclusive szálloda a fővárostól, Oranjestadtól mindössze 10 percnyi autóútra található. A szálloda közelében golfpályák és kaszinó található. A transzferidő 30 perc.

Szobák: minden szoba fürdőszobás, légkondicionált, mennyezeti ventillátorral, Tv-vel (műholdas adások), vasalóval, hűtővel, telefonnal és hajszárítóval felszerelt. Térítés ellenében széf és internethasználat. A szobákhoz erkély vagy terasz tartozik kertre vagy tengerre néző kilátással.

Szolgáltatások: recepció, lift, több étterem, kávézó, több bár, internetsarok, autókölcsönzés, mosoda, szépségszalon, szobaszerviz.

Sport és szórakozás: két medence, napozóterasz nyugágyakkal és napernyőkkel, fitneszterem, strandröplabda, teniszpálya, nappali és esti animációs programok, nem motorizált vízi sportok: snorkeling, vitorlázás, kajak, szörf. Térítés ellenében: közeli golfpálya használata, jetski stb.

Ellátás: all inclusive, mely tartalmazza a teljes ellátást büférendszerben, napközbeni snackételeket, helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztását.

 

A fenti árak a szabad helyek függvényében változhatnak! Kérje aktuális árainkat ügyintézőnktől!

Figyelem! Nem csomagtúra, a helyszínen nem áll rendelkezésre magyar idegenvezető!

Az utazás foglalható a fentiektől eltérő időpontban is! Kérje személyre szabott ajánlatunkat!



Tudnivalók az árról

  Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás all inclusive ellátással.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 455 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás