Chalkidiki, Sarti: Asteras Apartmanház, fős apartman

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 76366
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Sarti

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A 2006-ban épült apartmanház, Sarti Village homokos-aprókavicsos tengerpartjától kb. 100 méterre található, kis előkerttel rendelkező apartmankomplexum, közelében vásárlási és étkezési lehetőségekkel.

Szolgáltatások
A házban recepció és bár is működik. Parkolás az utcán, az apartman előtt megoldható. A WIFI-kapcsolat térítésmentesen igénybe vehető.

Elhelyezés
2 ágyas stúdiók: a szobákban a konyhasarok és az ágyak egy légtérben vannak. 3+1 ágyas stúdiók: a szobákban egy franciaágy és egy pótágy, vagy 2 franciaágy található, melyek egy légtérben vannak a konyhasarokkal. Valamennyi lakóegység félszuterén. A stúdiók felszereltsége: légkondicionáló (felár a helyszínen fizetendő, 35 EUR/készülék/hét), tévé, konyhasarok a legszükségesebb eszközökkel felszerelve, fürdőszoba zuhanyzóval, balkon vagy terasz kerti bútorokkal, személyenként 2 db törölköző, melyek strandolásra nem használhatók.

Ellátás
Önellátás. (Vacsora ill. félpanzió felár ellenében kérhető.)



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás