Olymposzi Riviéra, Paralia: Ermis, 4 fős apartman, autóbusszal

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 68480
Indulás dátuma:2024.05.20. (H)
Időtartam:10 nap/7 éj
Ár:  53 910 Ft / fő / hét (4 személyes apartman)
Teljes ár:  53 910 Ft / fő
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Paralia

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Az évek óta kínálatunkban szereplő, 2 egymás melletti épületből álló apartmanház a tengerparti sétányon épült, ahol egy teraszos kávézó is várja a vendégeket. A ház sarkától a homokos part húzódik, bérelhető nyugágyakkal és napernyőkkel. A központig csak 100 métert kell sétálni.

Szolgáltatások
Közvetlen közelében vásárlási és étkezési lehetőséget találunk. Parkolni az utcán, az apartman előtt lehetséges. A ház vendégei a WIFI-t partnerünk irodája előtti verandán ingyenesen használhatják.

Elhelyezés
2-3-4 ágyas stúdiók: hátsó udvarra, oldalról tengerre, illetve tengerre néző szobákban, amelyekben a konyhasarok és az ágyak egy légtérben vannak. 4 ágyas apartman: tenger felé néző, 3 légteres 1. emeleti apartmanban, amelyben 2 hálószoba található és egy előtér konyhasarokkal. A lakóegységek felszereltsége: légkondicionáló (felár a helyszínen fizetendő, 35 EUR/készülék/hét, apartman esetében 2 készüléket kell fizetni), tévé, konyhasarok, amely a legszükségesebb eszközökkel felszerelt, fürdőszoba zuhanyzóval, terasz kerti bútorokkal.

Ellátás
Önellátás. (Vacsora, ill. félpanzió felár ellenében kérhető.)



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- autobuszjegy,
- szállás,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás