Olymposzi Riviéra, Paralia: Hotel Europa 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 56324
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Paralia

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A 2008-ban igényesen felújított, családi vállalkozásban működő szálloda különös figyelmet fordít vendégei teljes kikapcsolódására. Irodánk kínálatában már hosszú évek óta szerepel, utasaink közel fele visszatérő vendég, akik évről évre élvezik a szálloda által nyújtott színvonalas szolgáltatásokat. A központhoz közeli, de nyugodt környezetben, gondozott park szomszédságában található szálloda a homokos, lassan mélyülő tengerparttól is csak 150 méterre található. Parkolni az utcán a szálloda előtt, illetve mellett lehetséges.

Szolgáltatások
A szállodában recepció, főétterem, bár, lift található. A tetőterasz napágyakkal rendelkezik, valamint csodálatos kilátással a tengerre és a városra. WIFI elérhetőség a hallban ingyenesen áll a vendégek rendelkezésére.

Elhelyezés
2 ágyas standard, pótágyazható, emeleti szobákban, melyek egy franciaággyal és pótágyas elhelyezés esetén egy kihúzható kanapéval, vagy összecsukható pótággyal rendelkeznek. A szobák felszereltségéhez légkondicionáló, sat-tévé, minihűtő, hajszárító, zuhanyzós fürdőszoba, ingyenes WIFI elérhetőség, kerti bútorokkal felszerelt balkon tartozik.

Ellátás
Félpanzió (bővített kontinentális reggeli, menü vacsora salátabárral).



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- félpanzió,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás