Rodosz, Lardos: Hotel Lindos Princess Beach 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 43620
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Lardos

Szállás / program részletes leírása



USP: Családok körében kedvelt, közvetlen tengerparti komfortszálloda szép kerttel, remek konyhával és barátságos kiszolgálással.

Fekvése: Nyugodt környezetben, közvetlen a homokos/kavicsos strandon fekszik (a vízben sziklás részek is találhatók, fürdőcipő viselete ajánlott). Lardos kb. 1,5 km-re, Lindos kb. 7 km-re. Vásárlási lehetőségek, bárok és éttermek a közelben. A busztranszfer a repülőtérről kb. 110-140 perc.

Felszereltsége: A nagy területen elhelyezkedő létesítményben 584 szoba található a főépületben és több, sorházstílusban kialakított épületben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, internetsarok (térítés ellenében), ingyenes WIFI, főétterem, 3 tematikus étterem (görög/tenger gyümölcsei, olasz és grill), bár, üzletek és fodrászat. A hatalmas kertben 3 édesvizű úszómedence (az egyik vízicsúszdákkal) és pool-/strandbár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe.

Helyi besorolás: 4*.

Elhelyezés (F): A1A/A2A/A3A: Minibár, légkondicionálás, széf, SAT-TV, ingyenes WIFI, telefon, hajszárító, fürdőszoba fürdőkáddal és beépített zuhanyozóval, WC és balkon vagy terasz a kert oldalán.

A2I/A3I: Tengerre nézők a főépületben.

A2J/A3J - Beachfront-szobák: Tengerre nézők.

A2B/A3B/A4B - Családi szobák: A sorházakban találhatók, kiegészítve tolóajtóval elválasztott hálószobával (a tolóajtó felett kis, nyitott rész), 2 LCD SAT-TV és balkon.

A2C/A3C/A4C - Családi szobák: A földszinten találhatók, tágasabbak, tolóajtóval elválasztott hálószobával és terasszal rendelkeznek.

A2D/A3D/A4D - Családi suitek: A sorházakban találhatók, nappali/hálószoba, külön hálószoba, 2 LCD SAT-TV és balkon vagy terasz.

A2E/A3E - Executive-suitek: A főépületben találhatók, külön hálószobával, 2 fürdőszoba (az egyik pezsgőfürdős káddal, a másik hidromasszázszuhannyal), fürdőköpeny, papucs, tea-/kávéfőző, 2 LCD SAT-TV és bútorozott balkon.

A2F/A3F - Bungalószobák: Kombinált nappali/hálórész,2 LCD SAT-TV és balkon vagy terasz.

A2G/A3G - Beachfront-családi bungalószobák: A sorházak felső emeletén találhatók, nappali/hálórész, külön hálószobatolóajtóval elválasztvaés tengerre néző balkon.

A2H/A3H/A4H - Superior Beachfront-családi bungalószobák: A földszinten találhatók, tágasabbak és tengerre néző terasszal rendelkeznek.

Sport: Fitneszterem, aerobic, boccia, darts, asztalitenisz, minigolf, minifoci, tenisz (kivilágítás térítés ellenében), kosárlabda, vízigimnasztika és strandröplabda. Térítés ellenében: szabadulószoba és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Wellness: Fedett medence (16 éves kortól, az előszezonban fűthető), hamam, szauna és pezsgőfürdő. Térítés ellenében: masszázs és kozmetikai kezelések.

Gyerekek: 2 külön gyermekmedence, játszótér és mini-klub (4-12 éveseknek).

Szórakozás: Animációs programok napközben és este, sportanimáció és hetente 1x görög est.

Fontos foglalási információ: A min. tartózkodás 3 éjszaka.

EXTRÁK: >

  • Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A).

  • All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Különböző témaestek. A főétkezések alatt üdítők, sör, asztali bor, gyümölcslevek és víz. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok 10.00 és 24.00 óra között. Snack-ételek 10.30-18.00 óra és 21.30-24.00 óra között. Hetente 2x tematikus vacsora. Vacsorázni hetente 1x az a`la carte-étteremben (előzetes foglalással, italok térítés ellenében), hetente 1x a barbecue-étteremben (előzetes foglalással) is lehet. A minibárba hetente 3x vizet, üdítőket és sört készítenek be.A vacsoránál alkalomhoz illő viselet ajánlott (smart casual).

    Előfoglalási kedvezmény (F): 2019.01.31-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény a szállás díjából (07.03.-08.27. közötti tartózkodás esetén nem érvényes).

    2019.01.31-ig történő foglalás esetén 10% kedvezmény a szállás díjából (csak a 07.03.-08.27. közötti tartózkodásoknál).

    2019.04.30-ig történő foglalás esetén 10% kedvezmény a szállás díjából.

    Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-13 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 100% kedvezmény a szállás díjából.

    Családi akció (F): 2-3 gyermek 2-3 felnőttel egy szobában, pótágyon.

    A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

    Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



    Tudnivalók az árról

    Az ár tartalmazza:
    - repülőjegy,
    - transzfer,
    - szállás,
    - all inclusive,

    Külön fizetendő:
    - repülőtéri illeték,
    - foglalási díj,
    - baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
    - útlemondási biztosítás.
     
    Töltődik a foglalási lap




    Keresés
    8 484 utazás 337 329 indulási időpontja között.
    Valami hasonlót?
    Utazási magazin


    Recommendation Engine, Recommendation System




    © Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás