Rodosz, Reni Koskinou: Hotel Virginia 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 258219
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Reni Koskinou

Szállás / program részletes leírása



LeírásFEKVÉS

A hotel Rodosz-várostól mindössze 5 km-re, Koskinou üdülőben található, rövid sétára a homokos kavicsos tengerparttól, egy szép zöld övezetben. A Virginia Hotel felújításoknak és befektetéseknek köszönhetően a korábbi 3*-os Virginia Hotel és a 4*-os Virginia Family Suites szállodák összevonásából alakult ki.

ELHELYEZÉS

Szobáinak mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, egyénileg szabályozható légkondicionálóval (június közepétől szeptember közepéig ingyenesen, elő- és utószezonban térítés ellenében használható), WIFI-vel (térítés ellenében), Tv-vel, telefonnal, széffel, mini hűtővel, tea- és kávékészítési lehetőséggel, fürdőszoba/WC-vel és hajszárítóval.

A standard (Double Or Twin) típusú szobái felújítottak és a főépületiek.

Maximum 5 fős stúdió szobái (Studio max 5 pax) egy légterűek, és a hotel kert részében találhatóak.

Lakosztályai (Suite) két hálósak és fürdőkádasak.

A superior lakosztályok (Superior Suite) két hálószobája tolóajtóval van elválasztva.

A Superior Suite Private Pool hálószobával, nappali résszel és saját medencével rendelkező lakosztály, mely lekérésre foglalható.

ÉTEL ÉS ITAL

Az all Inclusive ellátás keretein belül reggeli, késői reggeli, ebéd, vacsora büfé rendszerben, illetve helyi alkoholos- és alkoholmentes italok fogyaszthatóak. Három különböző tematikájú éttermében a vendégek ott tartózkodásuk alatt egyszer ingyenesen fogyaszthatnak - ehhez azonban előzetes foglalás szükséges. Alkoholmentes italok, csapolt sör és bor 10:00 és 23:00 óra között az összes bárban kérhető. A helyi alkoholos italok 18:00-tól 23:00 óráig fogyaszthatóak bárjaiban. 16:00 és 17:00 óra között a medence melletti bárban lehet kávézni és teázni; tölcséres fagylalt ingyenesen kérhető.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Két külső medence és egy csúszdás gyermekmedence áll a vendégek rendelkezésére. A fitneszterem és a strandröplabda pálya ingyenesen használható, azonban a masszázsért és kozmetikai kezelésekért fizetni kell. A gyermekeket 4-12 éves korig mini klub várja, míg a hotel animátor csapata számos sporteseményt és esti show műsort is szervez.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, szobaszerviz, csomagmegőrzés, orvosi ügyelet, mini market, mosoda, kerékpár- és autóbérlés szélesíti a szolgáltatások körét. A WIFI a lobbiban ingyenesen elérhető. A napernyők és napágyak a medencénél térítés nélkül vehetők igénybe.

A hotel honlapja: http://www.virginiahotel.gr/



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás