Zakynthos, Tsilivi: Planos aparthotel 3*, all inclusive, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 244553
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Tsilivi

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A szálloda kb. 10 km-re található Zakynthos repülőterétől, Tsilivi városában helyezkedik el. A tengerpart kb. 350 méterre található a hoteltől. A szállodában medence bár várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, kültéri zuhanyzó és napozóterasz található. A medencénél a napernyők és a napágyak térítésmentesen vehetők igények, azonban a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre. Wireless internetezési lehetőség a közös helyiségekben térítésmentesen vehető igénybe. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: mosodai szolgáltatás, orvosi ellátás.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy egyes szolgáltatások a szomszédos Suneoclub Tsilivi Admiral 3* szállodában vehetők igénybe (kb. 100 m-re helyezkedik el).



Ellátás
All inclusive ellátás, mely 08:00-23:00 óra között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben, délutáni tea, kávé, snack-ek (meghatározott időszakokban) és fagylalt (meghatározott időszakokban). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:00 óráig vehető igénybe.)

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a különböző étkezések és snack-ek a Suneoclub Tsilivi Admiral 3* szállodában vehetők igénybe (kb. 100 m-re helyezkedik el).

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.



Térítés mentes szolgáltatások
Csomagmegőrző, Medence bár, Napernyő (medencénél), Napágy (medencénél), Tv sarok, Wireless (lobbyban),


Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
Orvosi ügyelet, Napernyő (tengerparton), Napágy (tengerparton),


Szórakozás



Wellness



Gyermekeknek
Rácsos kiságy,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 601 utazás 347 630 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás