Korfu, Sidari: Gela Apartman, 2 fős apartman

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 237554
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Sidari

Szállás / program részletes leírása



Program:

1. nap: Budapest-Korfu
Elutazás Korfura charterjárattal. Érkezés után transzfer a szállodába. Szabadprogram. Vacsora (amennyiben a program tartalmazza) és szállás Korfun.


2-7. nap: Korfu
Reggeli után szabadprogram. Szabadidő, fakultatív programlehetőségek. Vacsora (amennyiben a program tartalmazza) és szállás Korfun.


8. nap: Korfu-Budapest
Reggeli transzfer a repülőtérre, hazautazás.


Általános információk: utazás Budapest–Korfu és Korfu -Budapest útvonalon közlekedő charter repülőjáratokon, a Budavár Tours által bérelt helyeken. A repülőút alatt fedélzeti ellátás (szendvics, üdítőital) van. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk: telefonügyelet, információs találkozó a szállásokon, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre (létszámfüggő). Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.


A részvételi díjon felül fizetendő: repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíjak (üzemanyag „YQ”, légszennyezési „ETS” és utasbiztonsági „ATSC”), transzfer (különböző díjszabás), sztornóbiztosítás és a foglalási díj 500 Ft/fő. Az aktuális díjak felől érdeklődjön irodánkban. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó. A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat. Helyszínen idegenforgalmi adó fizetendő.


Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (különböző díjszabásban).


Csomagszállítás: légitársaságonként eltérő. Az aktuális (konkrét időponthoz, programtípushoz vagy szálláshoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről érdeklődjön irodánknál. A kétéves kor alatti gyermekek részére a babakocsi ingyenesen szállítható. Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.


Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.


Minimális utaslétszám: 126 fő.

Tervezett menetrend:

Budapest - Korfu 04:40 - 07:20

Korfu - Budapest 08:10 - 08:55

A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése: Fekvése: Korfu várostól 39 km-re, a sziget északi partján fekvő Sidari, a sziget egyik leglátogatottabb üdülőhelye. Népszerűsége elsősorban a csodálatos homokos tengerpartjának (lassan mélyül, családoknak ezért ideális) és természeti szépségeinek köszönhető. Hangulatos főutcáján egymást érik az üzletek, éttermek és szórakozóhelyek. A gondos, családi vezetésű, rendkívül népszerű Gela apartmanház, Sidari mozgalmas központjának a közelében, egy kis folyó mellett található, a homokos strandtól hatvan méterre, a híres Canal d’Amour szomszédságában. A közelben romantikus öblök, több strand, éttermek, bár, több üzlet, autó-, motor és kerékpárkölcsönző is található. A menetrend szerinti buszjárat megállója a ház közelében található. Az apartmanház folyóparti fekvése miatt javasolt szúnyogriasztó szereket beszerzése (környezete növényekben dús).


Szobák: Minden stúdió (1-3 fős) egy hálószobás, praktikusan berendezett, a szobákat természetes világos színű fabútorzat jellemzi, konyhasarokkal (benne: hűtővel, vízforralóval), fürdőszoba zuhanyzóval és tv-vel felszerelt. Minden apartman (3–5 fős) praktikusan berendezett, két hálószobával, étkezővel és konyhasarokkal (benne: hűtővel, vízforralóval) fürdőszoba zuhanyzóval és tv-vel felszerelt. Minden szobához erkély vagy terasz tartozik, kertre vagy oldal tengeri kilátással. Az apartmanoknál az 5. fő és a stúdióknál a 3. fő elhelyezése pótágyon történik. Felár ellenében légkondicionálás igényelhető (6 euro/nap).


Szolgáltatások: recepció, medencebár, takarítás (hetente 1x), ágynemű- és törülközőcsere (heti két alkalommal), térítésmenetes áram-, valamint hideg- és melegvíz-szolgáltatás (napkollektorból), internetezési lehetőség (Wi-Fi csak a recepció környékén van, változó jelerősséggel) térítés ellenében.


Sport és szórakozás: szépen gondozott dúsnövényzetű árnyékos kert, medence, leválasztott gyermekmedence (a medence 9-19 óra között használható), napozóterasz, nyugágyak és napernyők, melyek a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe, gyermekjátszótér. A közeli strandon vízisport-lehetőségek széles választéka. Sidari központjában szórakozóhelyek sokasága található.


Étkezés: önellátás. Az üdülőhelyen több étterem, taverna található vagy főzési lehetőség a konyhával felszerelt szobákban (evőeszközök, edények). Felár ellenében egy közeli szállodában (Marias Beach Hotel, kb.50 méter), félpanzió (bővített kontinentális reggeli, büfé vacsora) foglalható.


Gyermekkedvezmény: az árlista szerint.
(181121)

Szobák:

Szolgáltatások: játszótér,parkoló,csomagszoba

Sport és szórakozás: napozóterasz,nyugágyak és napernyők,gyermekmedence,medence

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás