Zakynthos, Argassi: Chryssi Akti 3*, félpanzió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 233561
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Argassi

Szállás / program részletes leírása



Szálloda leírásaFEKVÉS

Az apartmanok csendes környezetben, mindössze 5 km-re találhatók Zakynthos városától és 7 km-re a repülőtértől. A kavicsos-sziklás tengerparttól csupán néhány méterre helyezkedik el.

ELHELYEZÉS

A háromemeletes épületében 87 szoba található. A szobák 25-35 m2 alapterületűek, egyénileg szabályozható légkondicionálóval (kb. 7 euró/nap), Tv-vel, hűtővel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, erkéllyel felszereltek. A pótágy gyermekek és felnőttek részére is kihúzható kanapéágy. Babaágy ingyenesen kérhető, széf bérelhető 20 euró/hét áron. A tengerre néző szobák (twin room side sea or sea view) frontálisan tengerre nézőek, vagy oldalról tengerre nézőek is lehetnek - a helyszínen derül ki, hogy melyiket tudja biztosítani a hotel.

ÉTEL ÉS ITAL

Reggelis vagy félpanziós ellátással (reggeli és vacsora italok nélkül) foglalható. Félpanzió esetén a menü választásos vacsora a kb. 100 méterre lévő Granada Tavernában vehető igénybe. A medence mellett térítés ellenében snack bár várja a vendégeket. A közelben számos étterem, bár, taverna található, ahol a vendégek felfedezhetik a helyi gasztronómia specialitásait.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

A hotel vendégei használhatják a szomszédos szálloda, a Paradise Hotel medencéjét és gyermekmedencéjét. A tengerparton különféle vízi sportok állnak rendelkezésre térítés ellenében.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

A hotel rövid sétára található az ajándék boltoktól, szupermarkettől, bároktól és kluboktól. WIFI a közös helyiségekben ingyenesen elérhető. A napernyők és napágyak a medence mellett ingyenesen állnak rendelkezésre, a tengerparton pedig térítés ellenében használhatóak (2 napágy + 1 napernyő kb. 8 euró/nap).

A szálláshely címe: Chryssi Akti, Argassi, 29100 Zakynthos



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás