Peloponnészosz, Finikounda: Panorama 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 233535
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Finikounda

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Az újonnan épült hotel több épületből áll, melyek lépcsőzetesen helyezkednek el egy domboldalon. Kalamatától kb. 60 km-re, míg Pylos és Koroni történelmi városaitól kb. 20 km-re található. A legközelebbi tengerpart kb. 500 méterre található, megközelítéséhez autóúton is át kell kelni.

Szolgáltatások
A nagy területen elhelyezkedő hotel, gondozott kerttel, nagy méretű felnőtt medencével (körülötte napágyakkal), recepcióval, medence bárral, kávézóval, tengerre néző terasszal várja a pihenésre vágyókat. A gyerekek szórakozásáról játszótér és a medencében részükre elkerített rész gondoskodik. Ingyenes WIFI biztosított a közösségi területeken. Lépcsőzetes elhelyezkedése miatt a hotelen belül bizonyos helységek megközelítéséhez lépcsőzés is szükséges lehet.

Elhelyezés
Kétágyas kertre néző apartmanokban, melyek egy hálószobából és egy nappali/konyha részből állnak. A hálószobában franciaágy, a nappaliban kihúzható kanapé, szófa vagy 2 különálló ágy található. Az apartman felszereltségéhez tévé, légkondicionáló, balkon vagy terasz, felszerelt konyhasarok tartozik. A tengerre néző apartmanok felszereltségükben és elrendezésükben megegyeznek a kertre néző apartmanokkal, de teraszukról csodálatos kiáltás nyílik a tengerre és Finikounda városára.

Ellátás
Félpanzió (büféreggeli és vacsora).



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- Félpanzió,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 473 utazás 340 427 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás