Kréta, Kokkini Hani: Mitsis Rinela Beach 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 225784
Indulás dátuma:2024.06.18. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  771 403 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  794 545 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Kokkini Hani

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A2022-benrészbenfelújított szálloda kb. 12 km-re található Heraklion repülőterétől, Heraklion városától kb. 12 km-re, közvetlenül a homokos-kavicsos Kék Zászlóval minősített tengerparton fekszik. A szállodában központi étterem, a`la carte étterem (kínai, görög - előzetes foglalás szükséges), bárok (központi bár, medence bár, tengerparti bár, lounge bár, kávézó) és amfiteátrum várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék napozóterasszal, gyermekmedencék, vízi csúszdák találhatók. A medencénél és a tengerparton a napernyők és a napágyak térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. A szállodában hetente egyszer folklór est és karaoke show kerül megrendezésre. A lobbyban wireless internetezési lehetőség térítésmentesen áll rendelkezésre. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: internetsarok, üzletek, orvosi ellátás, fodrász, konferenciaterem, wellness részleg használat.

A rengeteg szolgáltatást nyújtó, magas színvonalú szállodát elsősorban a pihenni, kikapcsolódni vágyó családoknak ajánljuk.Fontos információ:Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik,valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól.

Ellátás
Ultra All inclusive ellátás, mely 00:00-24:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: Reggeli (07:00-10:30), ebéd (12:30-14:30) és vacsora (18:30-21:30) büférendszerben a szálloda központi éttermében.Korai kontinentális reggeli (04:00-07:00) igényelhető a szállodában.Napközben snack ételek (08:30-00:30), délutáni tea és kávé (17:00-19:00), fagylalt (10:00-02:00). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók (10:00-02:00). Az import alkoholos és alkoholmentes italok, prémium italok és az a`la carte étterem térítés ellenében állnak rendelkezésre. Az étteremben speciális menü/étrend igényelhető.Aszállodábantematikusvacsoraestekettartanakpl.:görög,olasz,mexikói,ázsiai,francia.(Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezéskb. 21:30 óráig vehető igénybe.)A szállodában gluténmentes, laktózmentes, vegetáriánus és diétás étrend előzetes egyeztetés esetén igényelhető.
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szálloda üzlet politikája alapján a vacsorához hosszúruházat viselete kötelező.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, tengerparti bár, strandtörölközö, lobby bár, külső medence, parkolás, medence bár, központi étterem, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), vízi csúszda(k), wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, pénzváltó, fodrászat, mosoda, autóbérlés, szobaszerviz, üzletek,

Szórakozás
aerobik, animációs műsorok, strandröplabda, darts, diszkó, esti showműsorok, fitneszterem, gimnasztika, élő zene, asztalitenisz, teniszpálya, vízi sportok a tengerparton, jóga,

Wellness
belső medence, wellness / spa központ,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekfelügyelet, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, gyermek csúszda, minidiszkó, játszótér,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás