Előfoglalási akció! Santorini, Kamari: Atlas Boutique Hotel 3*, félpanzióval, bécsi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 217061
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Kamari

Szállás / program részletes leírása



Előfoglalási kedvezményes ár!

Kérje ajánlatunkat más időpontra vagy más szálláshely kategóriával kapcsolatban kollégáinktól!

SANTORINI

Látta már Görögország legszebb naplementéjét? A helyiek úgy tartják, a szigeten megcsodálhatják ezt. Jöjjön velünk Santorinire és tegyen próbát!

A mesebeli szépségű, egyedülálló természeti adottságokkal rendelkező kis sziget vulkáni működés során jött létre. Ennek köszönhetően a félhold alakú sziget belső partvonala meredek, sziklás, míg külső partvonala fekete, vulkáni homokos és kavicsos strandokkal övezett. A belső partszakaszon található települések házai szorosan egymás fölé, a sziklafalba épültek. Lélegzetelállító panoráma tárul az idelátogatók elé. Végre elkészítheti saját fényképeit a már jól ismert fehér házakról és kék kupolákról. A sziget másik oldalán a nyüzsgő éjszakai élet játssza a főszerepet. Tavasztól őszig a világ minden tájáról érkeznek ide turisták, hogy megcsodálhassák a sziget különleges szépségét. A romantikus nyaralásra, nyugodt pihenésre és a szüntelen pezsgésre vágyók számára egyaránt ideális választás.

SANTORINI, KAMARI: ATLAS BOUTIQUE HOTEL 3*
A szálloda honlapján ide kattintva tekintheti meg <<<

Fekvése
Csendes helyen, kb. 30 méterre fekszik a sötét lávás / homokos tengerparttól. Kamari partján számos szórakozási lehetőség áll az ide utazók rendelkezésére, mely a szállodától is könnyen megközelíthető.

Elhelyezés
A kétágyas szobák (kb. 24 m2) légkondícionálóval, hűtőszekrénnyel, TV-vel, telefonnal, széffel (felár ellenében) vannak felszerelve. Mindegyik szobához erkény vagy terasz tartozik.
Felár ellenében foglalható superior szoba, mely alapfelszereltségében megegyezik a standard szobáéval, viszont a teraszon található egy jakuzzi.

Felszereltség
A hotel gyönyörű kerttel, medencével, napozóterasszal, strandszékkel, napernyővel, medence/snackbárral rendelkezik. Wifi a recepciónál, ezen felül a szállodában található étterem, bár és társalgó is.

Ellátás
Félpanzió (kiterjesztett kontinentális büféreggeli). Ebéd vagy vacsora az à'la carte "Bacchus" tavernában, menü formájában. Ez körülbelül 500 méterre van a szállodától



Tudnivalók az árról

 Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- feladható poggyász,
- transzfer,
- 7 éj szállás,
- félpanziós ellátás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (490 Ft/nap/főtől)
- útlemondási biztosítás 1,3% (1 millió forint feletti összeg esetén 2,5%).

Helyben fizetendő:
- idegenforgalmi adó (kb. 1,5 EUR/szoba/nap).

 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás