Kréta, Kokkini Chani: Knossos Beach Bungalows & Suites 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 195857
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Kokkini Chani

Szállás / program részletes leírása



USP: Családi vezetés alatt álló, elegáns, kis szálloda egy privát, homokos öbölnél.

Fekvése: Közvetlen a homokos strandon fekszik. Éttermek és bárok kb. 250 m-re. Kokkini Chani központja kb. 500 m-re. A busztranszfer Heraklion repülőteréről kb. 15-20 perc.

Felszereltsége: A létesítményben összesen 129 szoba és bungaló található. A vendégek rendelkezésére áll ingyenes WIFI a recepciónál és a strandon, internetsarok (térítés ellenében), TV-szoba, Amvrosia főétterem terasszal, Amalthia étterem (reggeli, ebéd és vacsora; csak a suite vendégek részére), Swell a`la carte-étterem (görög), bár és fodrászat. A kertben 2 úszómedence és pool-bár (május közepétől október közepéig). Strandbár (május végétől szeptemberig). Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe.

Helyi besorolás: 4*.

Elhelyezés (F): A2H - Bungalók:A strandtól kb. 40-50 m-re találhatók, kávé-/teafőző, kis hűtőszekrény, légkondicionálás, mennyezeti ventilátor, széf, síkképernyős TV, ingyenes WIFI, telefon, hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz a kert oldalán.

A2C - Waterfront-bungalók: A strandtól kb. 20 m-re találhatók és tengerre nézők.

A2F - Waterfront Superior-bungalók: Kiegészítve HiFi-vel, iPod-dokkolóval valamint napágyakkal és napernyővel a teraszon.

A2J - Junior-suitek: Tágasabbak, hidromasszázskáddal vagy hidromasszázs-zuhanyozóval rendelkeznek, kiegészítve heverővel a nappali-részen.

A2I - Island suitek: Tágasabbak, kiegészítve napágyakkal és napernyővel.

Ellátás: Félpanzió vagy All Inclusive. Minden étkezés büférendszerben. A vacsoránál megfelelő öltözet (férfiaknak hosszúnadrág) ajánlott.

Sport: Fitneszterem (előzetes foglalással), aerobic, boccia, darts, asztalitenisz, vízigimnasztika, kenuk/vízibiciklik és szörf. Térítés ellenében: biliárd és motorizált vízi sportok a strandon.

Wellness: Térítés ellenében: masszázs és szépségápolási kezelések.

Gyerekek: Külön gyermekmedence, játszótér és gyermekfelügyelet (külön kérésre, térítés ellenében).

Szórakozás: Hetente 3x élőzene.

EXTRÁK: >

  • 1 üveg vízérkezéskor a szobában.

  • All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. A főétkezéseknél üdítők, víz, sör és asztali bor. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok valamint egyes import alkoholos italok (kivéve márkás italok) 10.00 és 24.00 óra között. Kontinentális reggeli későn kelőknek 10.00 és 10.30 óra között.Hideg és meleg snack-ételek 11.00 és 18.00 óra között. Kávé, tea és sütemény 16.00 és 17.00 óra között. Hetente 5x tematikus vacsora a büféétteremben. 20% kedvezmény a Swell a`la carte-étteremben. Suitek foglalása esetén étkezési lehetőség az Amalthia étteremben és hetente 3x fix menü (3 fogásos) a Swell a`la carte-étteremben (előzetes foglalással).

    Turbókedvezmény: 2017.02.28-ig történő foglalás esetén 25,-EUR/teljes árat fizető fő/tartózkodás kedvezmény (min. 7 éjszakás tartózkodásoknál).

    Előfoglalási kedvezmény (F): 2017.03.31-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény a szállás díjából.

    Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-13 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 70% kedvezmény a szállás díjából.

    A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

    Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



    Tudnivalók az árról

    Az ár tartalmazza:
    - repülőjegy,
    - transzfer,
    - szállás,
    - all inclusive,

    Külön fizetendő:
    - repülőtéri illeték,
    - foglalási díj,
    - baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
    - útlemondási biztosítás.
     
    Töltődik a foglalási lap








    © Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás