Zakynthos, Vassilikos: Gerakas Belvedere Luxury Suites 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 187673
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Vassilikos

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A nyugodt környezetben fekvő szálloda Vassilikos településen fekszik, a központtól kb. 200 m-re, kb. 16 km-re a repülőtértől, Gerakas és Porto Romana csodálatos homokos tengerpartjai kb. 800 m találhatók.A tradicionális zakinthosi stílusban épült szállodában központi étterem, a`la carte étterem, bárok (bor bár terasszal, medence bár terasszal) várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, gyermekmedence és napozóterasz várják a vendégeket. A napernyők, napágyak a medencénél térítésmentesen, míg a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre. Wireless internetezési lehetőség a lobbyban térítésmentesen áll a vendégek rendelkezésére. További térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások: könyvtár, televízió sarok. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: internetsarok, orvosi ügyelet, autóbérlés, kerékpárbérlés.A hotelt elsősorban a nyugodt pihenést kedvelők részére, pároknak ajánljuk.A fenti szállodaleírás a Covid-19 elleni védekezés értelmében bevezetett higiéniai és biztonsági előírások betartásamiatt megváltozhat.Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól.


Ellátás
Reggelis ellátás, amely magába foglalja a reggelit, a bárokban az italok térítés ellenében fogyaszthatók.
Félpanziós ellátás, amely magába foglalja a reggelit és a vacsorát, az italok térítés ellenében fogyaszthatók. A szállodában korai reggeli igényelhető, azonban ezt előzetesen jelezni kell (térítés ellenében). A bor bár (villa rosa) térítés ellenében áll a vendégek rendelkezésére. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:30 óráig vehető igénybe.)

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.




Térítés mentes szolgáltatások
Medence bár, Napernyő (medencénél), Napágy (medencénél), Tv sarok, Wireless (lobbyban),


Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
Orvosi ügyelet, Internet kávézó, Autóbérlés, Napernyő (tengerparton), Napágy (tengerparton),


Szórakozás
Biliárd, Esti showműsorok, Fitneszterem, Asztalitenisz, Teniszpálya,


Wellness
Jakuzzi,


Gyermekeknek
Rácsos kiságy, Etetőszék, Gyermekmedence,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- Félpanzió,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás