Kréta, Hersonissos: Hotel Oceanis 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 181817
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Hersonissos

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A 126 szobás szálloda Anissaras településen fekszik, kb. 23 km-re található Heraklion repülőterétől, Hersonissos városa kb. 3 km-re található. A kavicsos tengerparttól kb. 900 méterre fekszik, a vízben előfordulhatnak nagyobb kövek, ezért fürdőcipő viselését ajánljuk. A partra buszjárat közlekedik naponta háromszor, kivéve vasárnap. A medencénél a napernyők és a napágyak térítésmentesen, a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre. A szállodát elsősorban a nyugodt pihenésre vágyó utasainknak ajánljuk. A szállodában központi étterem, medence bár várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, gyermekpancsoló. A szórakozásról sport programok gondoskodnak.


Ellátás
Félpanzió: a szálloda félpanziós ellátása magába foglalja a reggelit és a vacsorát. Az italok térítés ellenében fogyaszthatók. All inclusive ellátás, amely 07:30-23:00 óra között vehető igénybe, és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délután snackek, tea, kávé, sütemény. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok térítés ellenében állnak rendelkezésre.


Térítés mentes szolgáltatások



Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások



Szórakozás



Wellness



Gyermekeknek


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás