Magnesia, Kala Nera: La Luna Stúdiók, 2 fős stúdió, autóbusszal

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 178526
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Kala Nera

Szállás / program részletes leírása



Szállás leírása:
A La Luna ház Kala Nera üdülőhely sétányának közvetlen közelében, a tengerparttól pedig kb. 30 m-re épült. A gondozott, felújított épület már messziről feltűnik, a ház előtt kiválóan karbantartott virágoskert terül el. A La Luna szó jelentése `hold". A falu lakói imádják a holdtöltét, különösen az augusztusit, melynek egy speciális ünnepséget is szentelnek - a hold fényében számtalan csónak indul ekkor útjára a Pagaszitikosz-öbölbe. Kala Nera egy kiváló, pihenésre és szórakozásra alkalmas tengerparti üdülőhely. Számtalan üzlet, kézműves termékeket kínáló bolt, szupermarket, gyógyszertár, taverna és zenés bár várja az ide érkezőket. Volos városa csupán 18 km-re helyezkedik el, helyi buszjárattal kényelmesen elérhető. Kala Nera falu zöldellő település, központi sétánya az egész tengerpart mentén, évszázados fák védő árnyéka alatt húzódik. A La Luna egy színvonalas ház modern és kényelmes szobákkal - saját tippünkként ajánljuk!

Saját kategória:
***+

Hivatalos kategória:
***

Kapacitás:
10 stúdió

Strand:
kb. 30 m-re a kavicsos-homokos strandtól, mely az EU Kék zászlójával van ellátva. A tengerbe való belépésnél először csak kavicsok találhatók, továbbhaladva homokos a tengerfenék.Napozóágy ésnapernyőfelár ellenében.

Szobák:
a földszinten recepció és kisebb könyvtár, valamint 6 szoba található, az emeleten helyezkedik el a fennmaradó 4 stúdió ízlésesen és stílusosan berendezett, teljesen felújított 2-3-4 ágyas stúdiók minden ágy normál ágy, néhány szobában franciaágy található babaágy ingyenesen lekérhető légkondicionálás (feláras) TV jól felszerelt konyhasarok hűtőszekrény vízforraló kávéfőző fürdőszoba/WC hajszárító széf (felár ellenében) ingyenes WiFi balkon vagy terasz kilátással akörnyékre, vagy részben atengerre.

Ellátás:
önellátás

www:
http://laluna.gr/

Program:
Magyarország - Szerbia (vagy Bulgária) - Macedónia - Magnesia. Budapest - Magnesia: kb. 1200 km

Az ár tartalmazza:
utazás légkondicionált autóbusszal szállás apartmanokban/stúdiókban választás szerint megérkezésnél takarítás és tiszta ágynemű víz- és áramfogyasztás a helyi partneriroda asszisztenciája.

Kötelező felárak:
üdülőhelyi díj: 0,5 EUR/szoba/éj (helyszínen fizetendő)

Opcionális felárak:
útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5%-a) oda-vissza helyjegy a buszon: 3300 Ft/fő baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás. A fakultatív kirándulások díja, széf, légkondicionálás (amennyiben feláras) és más szolgáltatás a helyszínen fizetendő euróban.

Felszállási hely:
Nyugati útvonal: Győr - Tatabánya - Budapest - Kecskemét - Kiskunfélegyháza - Szeged
Keleti útvonal: Miskolc - Füzesabony - Gyöngyös - Budapest - Kecskemét - Kiskunfélegyháza - Szeged



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- autóbuszjegy,
- szállás,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás