Magnesia, Nea Anchialos: Vaso Apartmanház, 3 fős apartman, autóbusszal

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 178507
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Nea Anchialos

Szállás / program részletes leírása



Szállás leírása:
Ez a stílusos átriumház élénk színekben pompázik a Protessilaos hotel közelében. Csupán egy mellékút választja el őket. Családi vállalkozás keretében a tulajdonosok nemcsak ezt az apartmanházat, de a szomszédoskávézót/cukrászdátis üzemeltetik és a közeli strandon strandszervizt biztosítanak.Két testvér a tulajdonos, mégis a ház legjellegzetesebb és legaktívabb személye Vaso asszony, az egyik testvér felesége.A ház két részre van osztva. Az egyik részét kiváló ízléssel tervezte és rendezte be vidám színekben Vaso asszony. A másik részben klasszikus stúdiók és apartmanok találhatók, melyek viszont közvetlen vagy részben tengerre nyíló kilátással rendelkeznek.

Saját kategória:
***

Hivatalos kategória:
**

Kapacitás:
13stúdió

Strand:
kb. 30 m-re a szervezett,durvaszemű homokos-kavicsos strand, fokozatosan mélyülő parttal. A napozóágyakat és napernyőket fogyasztás ellenében lehet igénybe venni.

Szobák:

2-3 ágyas stúdiók (normál ágyakkal) kilátással a tengerre vagy környékre 4 ágyas stúdió (franciaágy + emeletes ágy gyerekeknek) kilátással a környékre elkülönített konyha alapfelszereltséggel 3-4 ágyas apartmanok(franciaággyal + 2 egyszemélyes ággyal) külön hálószoba, tengerre néző az apartmanok is rendelkeznek alapfelszereltségű konyhasarokkal minden szobához tartozik hűtőszekrény fürdőszoba/WC TV légkondicionálás (felár ellenében) ventilátor (nincs minden szobában) balkon.




Ellátás:

önellátás



Program:
Magyarország - Szerbia (vagy Bulgária) - Macedónia - Magnesia. Budapest - Magnesia: kb. 1200 km

Az ár tartalmazza:
utazás légkondicionált autóbusszal szállás apartmanokban/stúdiókban választás szerint megérkezésnél takarítás és tiszta ágynemű víz- és áramfogyasztás a helyi partneriroda asszisztenciája.

Kötelező felárak:
üdülőhelyi díj: 0,5 EUR/szoba/éj (helyszínen fizetendő)

Opcionális felárak:
útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5%-a) oda-vissza helyjegy a buszon: 3300 Ft/fő baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás. A fakultatív kirándulások díja, széf, légkondicionálás (amennyiben feláras) és más szolgáltatás a helyszínen fizetendő euróban

Felszállási hely:
Nyugati útvonal: Győr - Tatabánya - Budapest - Kecskemét - Kiskunfélegyháza - Szeged
Keleti útvonal: Miskolc - Füzesabony - Gyöngyös - Budapest - Kecskemét - Kiskunfélegyháza - Szeged



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- autóbuszjegy,
- szállás,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás