Kréta: Hotel Paloma 3*, fépanzió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 17541
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Stalis

Szállás / program részletes leírása



Élvezze a csend harmóniáját, a sós tengeri levegőt, a gyönyörű tájat és engedje, hogy a helyi kulináris élvezetek átjárják ízlelőbimbóit!
Ebben a 3*-os kis szállodában minden megtalálható, ami egy tökéletes nyaraláshoz szükséges. A kellemes és barátságos légkört a hotel személyzete garantálja.

Fekvése: A szálloda Stalis városában fekszik, a központtól és a homokos tengerparttól egyaránt kb. 200 m-re, a heraklioni repülőtértől kb. 30 km-re. A hotel hegyekkel körülölelt környezetben épült. A buszmegálló a szállodától kb. 20 m-re található.

Szobák: A hotel összesen 49 szobával rendelkezik, melyek mindegyike kényelmesen és ízlésesen berendezett, légkondicionálóval (felár ellenében), telefonnal, és kis hűtőszekrénnyel felszerelt . A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások: Étterem, bárok, medence, napozóágyak és napernyők a szálloda területén, asztalitenisz, biliárd, internetsarok és ingyenes WiFi csatlakozási lehetőség a szálloda egyes részein, orvosi ügyelet, tévészoba, játszótér. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: Félpanzió.







Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar nyelvű idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás