Kréta, Stalis: Thisvi Apart Hotel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 172561
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apart hotel
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Stalis

Szállás / program részletes leírása



Program:

1. nap: Budapest-Kréta
Elutazás Krétára charterjárattal. Érkezés után transzfer a szállodába. Szabadprogram. Vacsora (ha a részvételi díj tartalmazza) és szállás Krétán.


2-7. nap: Kréta
Reggeli (ha a részvételi díj tartalmazza) után szabadprogram. Szabadidő, fakultatív programlehetőségek. Vacsora (ha a részvételi díj tartalmazza) és szállás Krétán.


8. nap: Kréta-Budapest
Reggeli (ha a részvételi díj tartalmazza), transzfer a repülőtérre, hazautazás.


Általános információk: utazás Budapest–Heraklion és Heraklion -Budapest útvonalon közlekedő charter repülőjáratokon, az Irodánk által bérelt helyeken. Az alap részvételi díj az oda-vissza repülőjegyet, a szállásköltséget és a megjelölt ellátást már tartalmazza. A repülőút alatt fedélzeti ellátás van. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre).
A repülőtéri illeték összege és az üzemanyag pótdíj mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.


Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap.


Csomagszállítás: a részvételi díj az Aegean járaton fejenként 1 db maximum 20 kg-os térítésmentes csomagfeladást tartalmaz, továbbá utasonként 1 db kézipoggyász (8kg, mérete: 55x40x20 cm) vihető a fedélzetre. Extra csomag (túlméretezett csomag vagy csomag túlsúly) csak külön térítés ellenében szállítható. Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.


Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Tervezett menetrend:
Budapest - Heraklion 18:15 - 21:20
Heraklion - Budapest 12:00 - 13:10
A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch box-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kinttartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak. Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.



Fekvése:

Fekvése: kiváló elhelyezkedésű, régebbi építésű, 24 szobás, kétszintes, apartmanos és szállodai elhelyezést is biztosító Thisv iAparthotel, Kréta egyik

legnépszerűbb üdülőhelyén, Stalison található, közvetlenül a tengerparti sétány mentén épült. A sziklás, kavicsos part pár lépésnyire, a lassan mélyülő homokos strandtól rövid sétatávolságnyira, mindössze 250 méterre fekszik.

Szobák: minden stúdió (2-3 fős) praktikusan berendezett. A szobákban fürdszoba (tusoló és vécé), konyhasarok (evőeszközök, edények és tányérok, főzési

lehetőség, hűtő), tv és telefon található. A stúdiókban a konyhasarok és az étkező a hálószobában vannak kialakítva. A szobákhoz erkély tartozik, medencére vagy oldal tengerre néző kilátással. Felár ellenében légkondicionálás igényelhető és széf bérelhető.

Szolgáltatások: recepció, étterem (tengeri panorámával), Wi-Fi ingyenes internetezési lehetőség (medence környékén), ágynemű- és törülközőcsere (heti két

alkalommal), takarítás (hetente egy alkalommal), térítésmenetes áram-, valamint hideg- és melegvíz-szolgáltatás, parkolási lehetőség az utcán. A házban nincs lift.

Sport és szórakozás: privát medence, a medencék körüli napozóteraszon nyugágyak és napernyők térítésmenetes használhatók. A központban éttermek bárok, egyéb vásárlási és szórakozási lehetőségek sokasága található, a tengerparton vízisport-lehetőségek. A legközelebbi csúszdapark, a Star Beach 3 km-re,

a tengeri élővilágot bemutató akvárium pedig 5 km távolságnyira található.

Étkezés: önellátás, főzési lehetőség a konyhával felszerelt szobákban (evőeszközök, edények). Közvetlen közelben szupermarket. Felár ellenében bővített

kontinentális reggeli (sajt, felvágott, péksütemény, vaj, lekvár, reggeli italok) foglalható.

Gyermekkedvezmény: nincs

(20170331)



Szobák:

Szolgáltatások: szobaszerviz,recepció,bár,internetezési lehetőség

Sport és szórakozás: napozóterasz,nyugágyak és napernyők,medence

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás