Chalkidiki, Nikiti: Lily Ann Village 3*, autóbusszal

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 166967
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Nikiti

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Nikiti központjában, a homokos tengerparttól kb. 400 méterre fekszik ez a háromcsillagos, családias hangulatú, 4 kisebb épületből álló szálloda, egy gyönyörű, gondozott kertben. Csendes, nyugodt környezetben található a főúttól kb. 400 méterre, kb. 800 méterre pedig számos étterem, bár és taverna áll az idelátogatók rendelkezésére.

Szolgáltatások
Recepció bérelhető széfekkel, étterem, bár, kültéri medence gyermekrésszel, napernyőkkel és napozóágyakkal, melyek a medencénél ingyenesen, a tengerparton térítés ellenében állnak a vendégek rendelkezésére. Bizonyos szolgáltatások csak helyszíni térítés ellenében használhatók. Parkolni a hotelen kívül van lehetőség.

Elhelyezés
2 ágyas standard, pótágyazható szobákban (22 nm), franciaággyal és pótágyas elhelyezés esetén kihúzható kanapéval. 2-4 ágyas kétlégterű családi szobákban (28 nm), 2 hálószobával, az egyikben egy franciaággyal, a másikban 2 normál ággyal, kihúzható kanapéval, vagy emeletesággyal. A szobák alapfelszereltsége: légkondicionáló, SAT-tévé, telefon, minihűtő, ingyenes WIFI kapcsolat, zuhanyzós fürdőszoba, erkély kerti bútorokkal.

Ellátás
Félpanzió (reggeli és vacsora).



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- autobuszjegy,
- szállás,
- félpanzió,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás