Olymposzi Riviéra, Olympic Beach: Hotel Danai Spa 4*+, autóbusszal

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 166962
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Olympic Beach

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Olympic Beach csendes nyugodt övezetében épült 2010-ben ez a minden igényt kielégítő exclusive jellegű, elegáns szálloda. A központtól és a tengerparttól is 500 méterre, Paraliától pedig 2,5 km-re pihenhetnek a vendégek. A lassan mélyülő homokos, több kilométeres hosszúságban húzódó tengerpart a szállodától kb. 500 méterre fekszik. Parkolási lehetőség a hotel zárt parkolójában lehetséges.

Szolgáltatások
A hotel szolgáltatásaihoz recepció, lobby, étterem, bár, medence bár, napernyőkkel és napágyakkal körülvett kültéri úszómedence, gyermekmedence, ingyenes WIFI elérhetőség, gyermekfelügyelet, vízi sportlehetőségek, búvárkodás tartozik. A szálloda számos Spa és wellness szolgáltatást nyújt: fitneszterem, beltéri medence, szauna, masszázs. Némely szolgáltatás térítés ellenében vehető igénybe.

Elhelyezés
2, illetve 3 ágyas standard szobák: medencére vagy utcára néző szobák egy franciaággyal és egy kihúzható kanapéval rendelkeznek. A szobák alapfelszereltségéhez légkondicionáló, LCD tévé, telefon, ingyenes WIFI elérhetőség, széf, minibár, fürdőszoba hajszárítóval, zuhanyzóval vagy fürdőkáddal, kerti bútorokkal berendezett terasz tartozik.

Ellátás
Félpanzió (reggeli és vacsora büférendszerben). A szálloda szabályzata az egyes éttermekben előírja az elegáns öltözéket (fürdőruhában és tréningruhában nem engedélyezett a belépés).



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- autobuszjegy,
- szállás,
- Félpanzió,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás