Karpathos, Pigadia: Iris Stúdiók, 2 fős stúdió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 154473
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Pigadia

Szállás / program részletes leírása



Szállás leírása:
Az Iris halványkék épületeit aVrontis nevezetű homokos strandtól csupán egy út és kb. 20 m választja el. A kis házakat egy gondozott virágoskert veszi körül, melynek elején egy kis szökőkút és snack bár/kávézó található. Irini, a tulajdonos asszony nagyon spontán személy, akit azonnal meg lehet kedvelni. Minden házikóhoz rövid lépcsősor vezet, privát terasszal, tengerre néző kilátással. A ház előtti strandon kedvezményes áron lehet napernyőket és napozóágyakat bérelni. A város központjáig kb. 2 km a távolság, a legközelebbi étterem és kisbolt 400 méterre található.

Saját kategória:
***

Hivatalos kategória:
***

Kapacitás:
7 stúdió

Strand:
Vrontis strand (homokos-kavicsos) kb. 20 m-re a ház előtt. Napernyők és napozóágyak felár ellenében.

Szobák:
korszerű 2 ágyas stúdiók, 1 pótágy lehetőséggel (kemping ágy - gyermek elhelyezésére alkalmas) TV alapfelszereltségű konyhasarok hűtőszekrény vízforraló fürdőszoba/WC légkondicionálás (felár ellenében) széf (felár ellenében a recepción) ingyenesWiFi a recepción babaágy ingyenesen igényelhető

Ellátás:

önellátás



www:
www.ireneapartments.gr/iris.htm

Az ár tartalmazza:
retúr charter repülőjegy frissítő a repülőgép fedélzetén szállás és ellátás a megrendeltek szerint szállodákban törülköző-, ágynemű csere és takarítás a szálloda belső rendje szerint apartmanokban/stúdiókban takarítás és tiszta ágynemű a megérkezésnél víz- és áramfogyasztás helyi képviselő magyar nyelvűszolgáltatásai.

Kötelező felárak:
repülőtéri illeték (légi biztonsági díj és handling-fee) és transzfer légkondicionált autóbusszal a repülőtérről a kiválasztott szálláshelyre és vissza:44 900 Ft/fő 2 éven felül infant (gyermek 2 éves korig) reptéri illeték: 19 900 Ft/fő üdülőhelyi díj: 0,5 EUR/szoba/éj (helyszínen fizetendő)

Opcionális felárak:
útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5%-a) betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás. A fakultatív kirándulások díja, széf, légkondicionálás (amennyiben feláras) a helyszínen euróban fizetendő.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás