Kréta, Chersonissos: Star Beach Village & Waterpark 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 148995
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Hersonissos

Szállás / program részletes leírása



USP: A kedvelt, nyüzsgő légkörű, több épületből álló hotel Chersonissosban, a Star Beach víziparkkal szemben, a homokos strandnál található. A tágasés kényelmes szobákból szép kilátás nyílik a kertre vagy a tengerre. A Star Beach Village & Waterpark szállodát családoknak, változatos kikapcsolódásra és szórakozásra vágyóknak egyaránt ajánljuk. A szomszédos víziparknagyon könnyen, egy aluljárón kereszül megközelíthető, a belépés pedig ingyenes! Különböző medencék, éttermekés bárok, bungee jumping valamint számos vízi sportolási lehetőség (pl. csúszdák, lazy river, jetski) garantál felejthetetlen szórakozást felnőtteknek és gyerekeknek.

Fekvése: A szép, homokos strandtól csak egy utca választja el. Chersonissos központja kb. 1,5 km-re. Számos vásárlási lehetőség, étterem, bár és diszkó a közelben. A szállodát egy aluljáró köti össze a víziparkkal. A busztranszfer Heraklion repülőteréről kb. 30-60 perc.

Felszereltsége: A szállodában összesen 325 szoba található9 épületben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, lift (a főépületben), WIFI za egész szálloda területén ingyenesen, internetsarok, 3 étterem (pl.: görög taverna és ázsiai étterem), lobby-bár, kis szupermarket és üzletek. A kertben 700 m2-es, édesvizű úszómedence, pezsgőfürdő, napozóterasz, pool-bár és snack-bár. Napágyak és napernyők a medencénél, a víziparkban és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe. Törölközők ingyenesen.

Helyi besorolás: 4*.

Elhelyezés (F): A1B/A2B/A3B: Abarátságos berendezésű szobákban hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kávé-/teafőző, légkondicionálás, széf, LCD SAT-TV, ingyenes WIFI, telefon, hajszárító, fürdőszoba, WC és balkon vagy terasz.

E2A/E3A: Fürdőszobával vagy zuhanyozóval rendelkeznek.

A2A/A3A: A melléképületben található, tengerre néző szobák.

A2C/A3C/A4C/E2B/E3B/E4B - Családi szobák:Külön hálószobával rendelkeznek.

A2D/A3D/A4D/A5D/E2C/E3C/E4C/E5C - Superior-családi szobák: Tágasabbak, külön hálószobával és külön WC-vel rendelkeznek.

Sport: Fitneszterem, strandröplabda, kosárlabda (kivilágítással) és minifoci. Térítés ellenben: különböző vízi sportolási lehetőségek a strandon.

Wellness: Térítés ellenében: a spa-részlegben masszázs, szauna, hamam és kozmetikai kezelések.

Gyerekek: Külön gyermekmedence vízicsúszdákkal, mini-klub (4-12 éveseknek, 10.00-13.00 és 15.00-18.00 óra között), játszótér és mini-diszkó.

Szórakozás: Napközben animációs programok a medencénél, esti szórakoztató programok show-műsorokkal és játékokkal.

EXTRÁK: >

  • Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1B).

  • VÍZICSÚSZDÁK: Ingyenes belépés a Star Beach víziparkba: 8 úszómedence, 2 lazy river,5 nagy csúszda (6 éven felülieknek), kis csúszdák és vízi játékok.

    All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Látványkonyha (a Cretan Star és az Asian Star étteremben vacsora előzetes foglalással 1 nappal korábban). A Minos étteremben minden nap tematikus vacsora (pl. görög, olasz). Egyes helyi alkoholos és alkoholmentes italok (égetett szeszes italok, sör, bor, long drinkek, üdítők, kávé, gyümölcslevek) 10.00 és 24.00 óra között. Snack-ételek, szendvicsek, fagylalt, pizza és saláta 10.00 és 18.30 óra között. Kávé és sütemény 16.30 és 18.00 óra között.

    Előfoglalási kedvezmény (F): 2018.02.28-ig történő foglalás esetén 10% kedvezmény a szállás díjából.

    Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-13 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 100% kedvezmény a szállás díjából.

    Családi akció (F): 2-4 gyermek 2-4 felnőttel egy szobában, pótágyon.

    Senior kedvezmény: 60 év feletti utasainknak 10% kedvezmény a szállás díjából (négyágyas és ötágyas szobák foglalása esetén nem érvényes).

    A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

    Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



    Tudnivalók az árról

    Az ár tartalmazza:
    - repülőjegy,
    - transzfer,
    - szállás,
    - all inclusive,

    Külön fizetendő:
    - repülőtéri illeték,
    - foglalási díj,
    - baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
    - útlemondási biztosítás.
     
    Töltődik a foglalási lap




    Keresés
    8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
    Valami hasonlót?
    Utazási magazin


    Recommendation Engine, Recommendation System




    © Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás