Kréta, Hersonisos: Semiramis Village Hotel 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 141313
Indulás dátuma:2024.06.11. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  303 900 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  303 900 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Hersonissos

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

FEKVÉS
A hotel a heraklioni repülőtértől 30 km-re fekszik. A szállodától kb. 200 méterre lévő megállóból menetrend szerinti buszok járnak Hersonissos központjába (kb. 2,5 km), ahol számos bolt, bár és éjszakai szórakozóhely fedezhető fel. A homokos-kavicsos tengerpart kb. 400 méterre található a komplexumtól.

ELHELYEZÉS
A hotel 166 szobájának mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, mini hűtővel, Tv-vel, WIFI-vel (felár ellenében), fürdőszoba/ WC-vel, hajszárítóval és erkéllyel felszerelt. Babaágy és vasaló kérhető.

Double: kb. 25 m2 alapterületű, kertre (Land view), vagy tengerre néző (Sea view) szoba.

Family 1 Bedroom + 01 Liv: kb. 35 m2-es, ajtóval elválasztott hálóból és nappaliból álló családi szoba, mely kertre, tengerre, vagy oldalról tengerre néző lehet. A családi szobák többsége a földszinten helyezkedik el. Légkondicionáló csak az egyik szobában van.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely magában foglalja a büfé jellegű reggelit (07:30-09:30), ebédet (12:30-14:30) és vacsorát (19:00-21:30). A helyi alkoholos- és alkoholmentes italok (kávé, tea, víz, üdítő, sör, bor, ouzo, raki, brandy) 11:00-23:00 óra között kérhetőek a bárban. A medence melletti bárban 14:00-17:00 óra között szendvicseket kínálnak, míg 17:00-18:00 óra között kávé, tea és sütemények fogyaszthatóak.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kertjében medence és gyermekmedence található. Az aktív kikapcsolódást teniszpálya, fitneszterem, darts, kártya, sakk segíti. Térítés ellenében biliárd, asztalitenisz, videojátékok, vízi sportok és búvárkodás (kb. 800 méterre), masszázs, jakuzzi, szauna, kozmetikai kezelések érhetőek el. A gyerekeket az étteremben magasított etetőszék, a szobában babaágy, valamint a kertben játszótér várja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás recepció, szobaszerviz (10:00-22:00), 30 fős tárgyaló, Tv szoba, internetsarok, pénzváltó, mosoda, autó- és kerékpárbérlés, orvosi ügyelet bővíti a szolgáltatások körét. A lobbiban az internet hozzáférés ingyenes, azonban a szobákban külön díjat kérnek érte. A recepción széf bérelhető (10 euró/szoba/hét). A napágyak és a napernyők a medence mellett ingyenesek, míg a tengerparton felár ellenében bérelhetőek (1 napernyő és 2 napágy díja kb. 8 euró/nap).

A szálloda címe: Drapano Hersonisou, 70014 Hersonisos

A szálloda weboldala: http://www.semiramisvillagehotel.gr/

Koronavírus elleni intézkedések: http://www.semiramisvillagehotel.gr/covid-19

Charteres és egyéni utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást.


TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás