TOP AJÁNLAT! Kréta, Gouves: Despo Hotel 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 139956
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Gouves

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A szálloda kb. 15 km-re található Heraklion repülőterétől, Gouves városában helyezkedik el. A tengerpart kb. 650 méterre található a hoteltől. A szállodában központi étterem és bárok (lobby-café bár, medence-snack bár) várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, kültéri zuhanyzó és napozóterasz található. A medencénél a napernyők és a napágyak térítésmentesen vehetők igények, azonban a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre. Wireless internetezési lehetőség a közös helyiségekben térítésmentesen vehető igénybe. A tengerpartra shuttle busz közlekedik térítésmentesen a szállodától (meghatározott időszakban). Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: orvosi ellátás, pénzváltási lehetőség, mosodai szolgáltatások.
Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól.


Ellátás
All inclusive ellátás, mely 08:00-21:00 óra között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben, délutáni tea, kávé, snack-ek (meghatározott időszakokban) és fagylalt (meghatározott időszakokban). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók (Az italok kb. 11:00 órától fogyaszthatók). (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:00 óráig vehető igénybe.)

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.



Térítés mentes szolgáltatások
LOBBY BÁR, MEDENCE BÁR, KÖZPONTI ÉTTEREM, NAPERNYŐ ( MEDENCÉNÉL ), NAPOZÓTERASZ, NAPÁGY ( MEDENCÉNÉL ), TV SAROK, WIRELESS INTERNET ( LOBBYBAN ),


Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
ORVOSI ÜGYELET, PÉNZVÁLTÓ, INTERNET KÁVÉZÓ, AUTÓBÉRLÉS, NAPERNYŐ ( TENGERPARTON ), NAPÁGY ( TENGERPARTON ),


Szórakozás



Wellness



Gyermekeknek
RÁCSOS KISÁGY, GYERMEKFELÜGYELET, ETETŐSZÉK, GYERMEKMEDENCE, JÁTSZÓTÉR,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás