TOP TIPP! Kréta, Hersonissos: Hotel Agrabella 3*, félpanzió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 139949
Indulás dátuma:2024.06.18. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  258 888 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  266 655 Ft / fő
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Hersonissos

Szállás / program részletes leírása



Aktuális kedvezményeink:
- 30% kedvezmény a katalógusárból
 
 
KRÉTA: A három tenger (Földközi, Égei, Jón) által határolt Görögország közkedvelt nyaralóhelye a magyaroknak. Gyönyörű tengerpartjai mellett gazdag kultúrájával is gondoskodik arról, hogy az odalátogató többször visszatérjen. A nap és a fények országa, hiszen háromszáz napon keresztül süt a nap. Sajátossága, hogy rengeteg kis sziget tartozik hozzá. A legnépszerűbbek közé tartozik Kréta. Aki elsősorban pihenésre vágyik, tökéletes helyszínt talált. A tenger gyönyörű, türkizkék és kristálytiszta, a partok többsége homokos. A strandok és partok többsége sziklafalak tövében húzódik, illetve vannak teljesen elszigetelt fürdőhelyek is. Kréta Görögország legnagyobb és legváltozatosabb szigete, rengeteg látogatóval. Több százezer turistát vonz évente, hiszen a nyaralni vágyók mindent megtalálnak Krétán, ami egy tökéletes nyaraláshoz szükséges: látnivalót, szórakozást, gyönyörű vidéket, strandokat, kitűnő helyi borokat és a méltán kedvelt görög konyhát. A hagyományokat őrző Trapsanót is megismerhetjük, ahol a tipikus görög kék kerámiák készülnek, továbbá híres turisztikai látványosság Knósszosz, Phaisztosz és Gortüsz ásatásai és Rethymno kastélya. Kréta hangulatos halász- és hegyi falvai, a hosszú homokos és kavicsos tengerpartok, a kristálytiszta kék víz, a görög vendégszeretet, a kiváló ételek idilli nyaralóhellyé teszik, és annyi a látnivaló, hogy egy nyaralás sokszor nem is elég, mindig felfedezhetünk valami újat ezen a szigeten.

HERSONISSOS: A sziget keleti részén elterülő város a sziget egyik leglátogatottabb üdülő települése, mely minden turista igényét kiszolgálja remek szállodáival, éttermeivel, szórakozóhelyeivel és remek boltjaival. A közelben található a kikötő, Kréta egyetlen golf pályája, valamint az akvárium is. A mozgalmas kikapcsolódást kedvelőknek ajánljuk

Fekvése 
A Hersonissos-ban található szálloda kb. 24 km-re helyezkedik el Heraklion repülőterétől, a szálloda a központtól kb. 200 méterre, a tengerparttól kb. 300 méterre helyezkedik el. A közelben számos vásárlási és szórakozási lehetőség áll az utasok rendelkezésére. A vízben kövek előfordulhatnak, ezért fürdőcipő viselését javasoljuk.

Utazásszervező véleménye: 3*
Véleményünk: A barátságos szállodát elsősorban fiataloknak ajánljuk.

Felszereltség
A szállodában központi étterem és snack/medence bár várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, gyermekpancsoló. A medencénél a napernyők, napágyak térítésmentesen állnak rendelkezésre, a tengerparton térítés ellenében vehetőek igénybe.
Térítés ellenében internetsarok, wireless internetezési lehetőség, üzletek, széf a recepción, orvosi ügyelet.

Szobák
A szállodának összesen 120 szobája van melyek főépületben és melléképületben helyezkednek el. A legtöbb szobához erkély vagy terasz tartozik. 

Foglalható szobatípusok:
- Standard,
- luxury, (felár ellenében)
- superior (felár ellenében)

- A standard szobák alapterülete kb. 17-22 m2, felszereltségük: egyénileg szabályozható légkondicionáló (térítés ellenében), telefon, hűtő (térítés ellenében kérhető). A fürdőszobában kád/zuhanyzó, WC található.
- A luxury szobák alapterülete kb. 20-40 m2, felszereltségük megegyezik a standard szobáéval, légkondicionáló és hűtő térítésmentesen biztosított, a fürdőszobában kád található.
- A superior szobák alapterülete kb. 14-22 m2, további felszereltségük megegyezik a standard szobákéval, légkondicionáló és hűtő térítésmentesen biztosított. A superior szobák alapterülete kb. 17-22 m2, felszereltségük megegyezik a luxury szobáéval, légkondicionáló és hűtő térítésmentesen biztosított, a fürdőszobában kád található.

Ellátás
- Félpanzió (az árban): a szálloda félpanziós ellátása magába foglalja a reggelit és a vacsorát. Az italok térítés ellenében fogyaszthatóak.
- All inclusive ellátás (felár ellenében kérhető): reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, prémium italok, kávé, fagylalt térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Sport: Térítésmentes sport és animációs szolgáltatások: asztalitenisz.
Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: biliárd, számítógépes játékok, vízi sportok a tengerparton.

Gyermeknek: A kicsiket gyermekpancsoló, játszótér várja. Rácsos kiságy és az étteremben etetőszék igényelhető.

Tervezett fakultatív programok:

- Spinalonga szigetlátogatás, Agios Nikolaosból - kb. 55 Euró/fő
Egész napos programunkat 10 órakor kezdjük Agios Nikolaos kikötőjéből, majd végighajózunk a gyönyörű parton, át a Mirabello öblön Spinalonga szigetére. Spinalonga egy kicsi sziget, mely majdnem kör alakú, egy régi velencei erőddel, mely a 16. században épült és egy kis velencei faluval, ahol valamikor katonák védték Kréta szigetét. 1903-tól 1957-ig Spinalonga egy leprás kolónia élőhelye volt. Spinalongai kirándulásunk után egy hajó visz a Kolokytha öbölbe,  lehetőség nyílik megmártózni és búvárkodni a tengerben. Pihenés, szórakozás és vacsora a hajón. Kb. 16 órakor a hajó kiköt Agios Nikolaioson, ahol szabadidő keretein belül lehetőség nyílik felfedezni a várost. Kb. 17 órakor indulás Agios Nikolaiorsól és visszatérés a hotelbe. 
Fontos magunkkal vinni: fürdőruha, sapka, naptej, napszemüveg. A hajón van lehetőség szendvicseket, italokat venni. Rossz idő esetén előfordulhat, hogy az öböl rendőrei nem engedik ki az utasokat hajóval, de ez mindig az utasok biztonsága érdekében történik! Ilyen esetben változik a program, ha a rendőrök kiengedik az utasokat Elounda kikötőjéből, a hajó onnan el tud menni Spinalongára.

- Krétai est

A krétai emberek közismertek arról, hogy nem csupán szavakkal, de a zene és a tánc nyelvén is kiválóan ki tudják fejezni magukat. Ezen az estén egy tipikus krétai vacsora közben fergeteges folklór show-ban lesz részünk, mely leginkább egy remek zenés-táncos örömünnepre emlékeztet, páratlan élményt nyújtva minden korosztálynak. Természetesen megkóstolhatjuk a helyi konyha jellegzetes ételeit, és korlátlanul fogyaszthatunk a méltán híres krétai borból. Aki kedvet kap, maga is csatlakozhat a színes népviseletbe öltözött táncosokhoz, így részesévé válva a programnak.
 

- Santorini - kb. 153 Euró/fő

Egynapos kirándulásunkat Heraklion kikötőjéből kezdjük meg, aholkompra szállva kb. 2 óra 45 perc után érkezünk meg Santorinire. A hajó fedélzetén maximális kényelemben utazva akár a reggeli napozásnak is hódolhatunk. 11 órai kikötésünket követően légkondícionált buszunkkal Oia települését látogatjuk meg, melynek hófehér, kék kupolás épületei között barangolhatunk a hangulatos utcákon, miközben az elénk táruló csodálatos panorámában gyönyörködhetünk. Második állomásunk Fira - a sziget fővárosa - ahol autentikus környezetben lesz lehetőségünk egy frissítő, vagy egy kávé elfogyasztására a helyi bárok egyikében. Kompunk 18.00 órakor hagyja el Santorini kikötőjét és kb. 20.45-kor érkezik vissza Heraklionba.
Fakultatív programlehetőség Santorinin:
1. Perissa és Perivolos fekete homokos vulkáni strandjai, ahol akár meg is mártózhatunk a kristálytiszta tengerben.
2. Vulkán túra. Kérjük jelezzék érdeklődésüket már a Santorini kirándulás foglalásakor.
 

- Szamária-szurdok - 59 Euró/fő

Európa leghosszabb szurdoka. A természetet és a túrázást kedvelő utasaink figyelmébe ajánljuk ezt az egész napos programot. Kora reggeli indulásunk lehetővé teszi, hogy gyönyörködjünk a sziget hajnali színeiben a part mentén nyugat felé haladva, miközben megállunk egy rövid reggelire. Chania városán keresztül utazunk tovább a Fehér-hegyeken át az Omolos-fennsíkig. Innen húzódik a grandiózus, 18 km hosszú, 150 m széles és 700 m mély Szamária-szurdok. Túránk nagyjából 4-6 órán keresztültart e megigézően szép és változatos természeti adottságokkal rendelkező vidéken. A szurdok két egymáshoz legközebbi pontja 4 m széles csupán, ahol a meredek sziklafal kb. 350 m-re magasodik. Kirándulásunk végén egy gyönyörű tengerparti településre, Agia Roumeli halászfalucskába érkezünk. Alkalmunk lesz kipihenni egész napos fáradalmainkat egy helyi tavernában, vagy fürdőzni egyet a kristálytiszta, türkizkék tengerben. A pihenést követően, délután egy 1 órás hajóútra indulunk a kis halászfaluból, elhaladva Kréta déli partjainak sziklaszirtjei előtt egészen Chora Sfakion településig, ahonnan busszal indulunk vissza a szállodába. Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a programhoz kényelmes – túrázásra alkalmas – cipő, sportos ruházat ajánlott, ezen kívül az erős napsugárzás ellen kalap, napszemüveg, naptej, valamint fürdőzéshez szükséges kellékek.

- Knossos és Heraklion - kb. 40 Euró/fő
A leghíresebb régészeti hely Krétán a Knossosi palota, a mítikus Minotaur lakhelye, valamint az első európai civilizációnak, a Minoannak. A palotának saját idegenvezetője van, Kréta történelméről fogunk hallani, mely az egyik legnagyobb attrakció Krétán. Szabadidőt is fogunk biztosítani, hogy körül lehessen nézni Heraklionban, ahol rengeteg bolt és kávézó található.Ezt a kirándulást mindenképp ajánljuk azoknak, akik először járnak Kréta szigetén.
 

- Jeep Safari - kb. 68 Euró/fő

 

- Waterpark - kb. 34 Euró/fő

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- Félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás