Karpathos, Arkasa: Hotel Arkesia 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 139829
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Arkasa

Szállás / program részletes leírása



Karpathos: Kréta és Rodosz között fekszik a 6500 lakosú, mindössze 50 km hosszú sziget, a Dodekaniszosz szigetcsoport második legnagyobb tagja, mely történelme során egyaránt volt római, velencei és török uralom alatt, mielőtt 1947-ben Görögország része lett. Vendégszerető, a mindennapjaikban is a hagyományaikat őrző lakóival, hangulatos falvaival, vadregényes tájaival, kristálytiszta, néhol szinte érintetlen partjaival teszi felejthetetlenné a nyaralást. A sziget számos felfedezni való látnivalója, álomszép, változatos strandjai, a főváros kikötője a tradicionális tavernákkal, kávézókkal ideális a nyugodtabb pihenésre vágyóknak, és az aktív nyaralást kedvelőknek egyaránt. A fővárostól nyugatra, festői hegyi falvakon keresztül vezet az út Arkasa faluba. Temploma körül épültek a helyiek kis fehér házai. Az élet itt leginkább a főtéren zajlik, a tavernákban, kávézókban. Itt található a sziget egy híres strandja, az Agios Nikolaos is. Innen délre épültek Amoopi és Afiarti nyaralóhelyek is. Az utóbbit a szörfösök paradicsomaként is emlegetik. A közelben található a repülőtér is.

HOTEL ARKESIA 3* 

Ellátási opciók: all inclusive
Távolság a tengerparttól: 1 km-en belül
A strand megközelítése: a szálloda mintegy 400 méterre található a strandtól.

Fekvés: Görögország, Karpathos, Arkasa

Leírás: Az Ag. Sofia kavicsos strand közelebb, kb. 400 m-re található. A szállodától 250 m-re kisbolt, taverna és autókölcsönző. Arkasa központja kb. 1 km-re van. A reptér kb. 10 km-re, Pigadia főváros pedig kb. 17 km távolságban található – ide helyi buszokkal is eljuthatnak. Buszmegálló a hoteltől kb. 100 m-re van.

Kapacitás: 56 szoba

Szolgáltatások: recepció, kis szuvenír bolt, WiFi, TV-sarok és társalgó, étterem, tetőtéri bár tengerre néző kilátással, bár a medence mellett, úszómedence ingyenesen használható napernyőkkel és napozóágyakkal, kisebb játszótér, asztali tenisz, kézilabda.

Szobák
- standard 2 ágyas, 1 pótággyal kiegészíthető szobák (gyermek részére), részben tengerre néző kilátással
- családi stúdiók 4 fő részére (3 felnőtt + 1 gyerek vagy 2 felnőtt + 2 gyerek részére) konyhasarokkal és kertre néző kilátással
- családi apartmanok 4 fő részére (2 külön hálószoba) konyhasarokkal és hegyre néző kilátással

Felszereltség: légkondicionálás (felár ellenében, szükséges előre jelezni az igényt, mert nem minden szobában áll rendelkezésre), TV, telefon, hűtőszekrény, fürdőszoba/WC, balkon vagy terasz, WiFi, a recepción hajszárító kölcsönözhető és széf bérelhető.

Időeltolódás: + 1 óra

Távolság a reptértől:  30 km-en belül

ALAPÁR TARTALMAZZA: Utazást autóbusszal, vagy repülővel (Budapestről vagy Pozsonyból), szállást megadott ellátással a választott turnusra. Fontos: Az utazás módját a választani kívánt dátum fölé húzott egérkurzor buborékablakban jelzi (busszal, repülővel).

ALAPÁR NEM TARTALMAZZA: foglalási díjat, repülőtéri illetéket, üdülőhelyi díjat, útlemondási biztosítást, foglalási díjat, baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás