Olymposzi Riviéra, Olympic Beach: Areti apartmanház, 4 fős apartman

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 124826
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Olympic Beach

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Családias apartmanház gondozott kerttel Olympic Beach csendes kis utcájában, mely 250 méterre van a központtól és 100 méterre a lassan mélyülő homokos tengerparttól. A széles tengerparti sávon különböző labdasportokra van lehetőség, vízi sporteszközöket is lehet bérelni.

Szolgáltatások
Éttermek, üzletek, szupermarket és egyéb vásárlási lehetőségek a ház közvetlen közelében találhatók. WIFI ingyenesen vehető igénybe, parkolni az apartman előtt lehetséges.

Elhelyezés
2 ágyas stúdiók: utcára néző modern berendezésű, kisméretű szobák, ahol a konyhasarok és az ágyak egy légtérben vannak. 3. ágy (pótágy) elhelyezésére nincs lehetőség. 4-5 ágyas apartmanok: az utcára néző 3 légteres apartmanokban 2 hálószoba található (5.fő részére összecsukható pótágy) és egy előtér konyhasarokkal. A stúdiók/apartmanok felszereltsége: légkondicionáló (felár a helyszínen fizetendő, 35 EUR/készülék/hét), tévé, konyhasarok, mely a legszükségesebb eszközökkel felszerelt, fürdőszoba zuhanyzóval, terasz kerti bútorokkal.

Ellátás
Önellátás.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás