Észak-Ciprus, Kyrenia: The Olive Tree Hotel 4*, 11-12 nap

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 212520
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Észak-Ciprus
Város: Kyrenia

Szállás / program részletes leírása





Figyelem! Erre az utazási csomagra azUtazási Szerződés kiegészítéseis érvényes!

Az árak tartalmazzák:szállodai elhelyezést, adott ellátást, repülőjegyet, a kötelezően fizetendőrepülőtéri illetéket,kerozin pótdíjat, privát transzfert,sztornó biztosítást, angol nyelvű képviseletet, elsőbbségi beszállást {a WIZZPriority szolgáltatással rendelkező utasok magukkal vihetik az utastérbe a kézipoggyászukat: 1 darab kézipoggyászt (55Ă—40Ă—23cm), illetve egy kisméretű táskát (40Ă—30Ă—18cm) is.}

Az árak NEM tartalmazzák: a feladható poggyászt(a foglalással egy időben megrendelve 1 db 20 kg-os poggyász: 35.000 Ft/fő/retúr - a poggyászok számát kérjük a foglaláskor megjelölni); a fix ülőhely foglalást: kb. 3.950 Ft/fő/irány (az ár változhat, érdeklődésre lekérjük a pontos összeget). Amennyiben nincs fix ülőhely foglalás, úgy a beszállókártya csak 48 órával indulás előtt állítható ki; a megköthető BBP biztosítást (570 Ft/fő/nap).





FEKVÉS

A 4 csillagos szálloda az ercani repülőtértől 29 km-re, a tengerparttól 2 km-re festői környezetben található. A hotelt fekvése miatt elsősorban a pihenni vágyóknak, a romantikát kedvelő pároknak, nászutasoknak ajánljuk.

ELHELYEZÉS

A szálloda 147 szobájának mindegyike rendelkezik légkondicionálóval, mini bárral, szatellit Tv-vel, bérelhető széffel, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, internet elérhetőséggel és erkéllyel vagy terasszal. A szálloda villa standard szobái 17 m2-esek és maximum 2 fő befogadására alkalmasak. A Deluxe szobákkét légterűek: nappali, háló, és 1 fürdőszoba van bennük. A hotel standard szobái 25 m2-esek 2 felnőtt+1 gyerek elhelyezését teszik lehetővé. Babaágy ingyenesen kérhető. A szobákban a WIFI kapcsolat térítés ellenében használható. A családi villa külön hálóval rendelkezik.

ÉTEL ÉS ITAL

Reggelis vagy félpanziós ellátás: reggeli (07:30-10:00) és vacsora (19:30-21:00) italok nélkül. Térítés ellenében az alábbi bárok állnak még a vendégek rendelkezésére: snack (12:30-17:00), lobbi (0-24), medence melletti (10:00-18:00), és mezzanine bár (10:00-24:00), valamint a`la carte étterem. A gyermekeket mini büfé várja vacsoránál (19:00-19:30).

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Kültéri és beltéri medence, gyermek medence, ingyenes fitnesz központ, szauna, török fürdő, asztalitenisz, teniszpálya. Térítés ellenében: wellness központ szolgáltatásai, masszázs, billiárd, cukrászda, fényképész, teniszpálya világítása.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, szobaszerviz, ingyenes ingajárat közlekedik a strand és a szálloda között napközben. A napernyők, napágyak, matracok és strandtörülközők használata a medencéknél és a tengerparton is ingyenesek.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás