Észak-Ciprus, Bafra: Kaya Artemis Beach Resort & Casino 5*, all inclusive, 11-12 nap

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 212506
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Észak-Ciprus
Város: Bafra

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

Artemis temploma - mint a világ hét csodájának egyike - született újjá a Kaya Artemis Resort megépítésekor. A szálloda az ercani repülőtértől 65 km-re (kb. 1 óra 15 perc transzferidő), a larnacai repülőtértől 93 km-re (kb. 1 óra 35 perc transzferidő), a Bafra turisztikai régióban, Famagusta városától 32 km-re helyezkedik el. A sziget egyik legnagyobb szállodája 165.000 m2 alapterületen, közvetlenül a tengerparton fekszik.

ELHELYEZÉS

A 739 szobával rendelkező szállodában foglalhatóak főépületi szobák (hotel room; Main Building Executive Standard Room; Main Building Executive Teras Standard Room), valamint melléképületi szobák (holiday village room; holiday village family dublex). A tengerparthoz és a főétteremhez a villa szobák esnek közelebb. A standard szobák mindegyike központilag szabályozott légkondicionálóval (időjárástól függően), mini bárral, széffel, LED Tv-vel, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, erkéllyel felszerelt. A pótágy a legtöbb szobatípusban kihúzható szófaágy. A főépületi hotel szobák 34 m2 alapterületűek és jakuzzival is rendelkeznek. A `garden` szoba kertre néző, egy légterű és 34 m2 alapterületű. A `dublex garden` szoba 78 m2-es, kétszintes, 2 WC-vel, 2 erkéllyel vagy terasszal rendelkezik.

ÉTEL ÉS ITAL

Ultra all inclusiveellátás a főétkezéseken túl tartalmazza fagylalt és vattacukor, snackek, sütemények, éjféli leves fogyasztását, illetve a mini bár ingyenes használatát, melyet naponta feltöltenek vízzel és üdítő italokkal. Bizonyos import és minden helyi alkoholos italból korlátlan italfogyasztás a lobbi bárban, a medence melletti-, és a tengerparti bárban. Az UAI ellátás tartalmazza például a következő italokat is: Chivas Regal (12 éves), Jack Daniels, Smirnoff, Baileys, Hennessy VS, Bacardi, Heineken, Gordon, Martini Bianco, Redbull stb.Az a`la carte étteremben az ott tartózkodás alatt 1 alkalommal ingyenesen fogyaszthatnak a vendégek.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Két külső medence, két belső medence, gyermek medence, csúszdapark 7 csúszdával, gyerekcsúszda, teniszpálya (világítás felár ellenében), aerobik, strandröplabda, asztalitenisz található. Az 1.500 m2 alapterületű spa központban 2 belső medence, jakuzzi, masszázs szobák (térítés ellenében), szauna, fitnesz központ, török fürdő, vitaminbár és gőzfürdő áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda területén számos sportolási lehetőség is elérhető, úgy mint: darts, mini foci, asztalitenisz, röplabda, kosárlabda, vízilabda. A kisebbekre is gondolva mini klub (4-12 éves korig), tini klub (13-16 éves korig), mini diszkó, játszótér is található a szálloda területén. Térítés ellenében vízi sportolási lehetőség vehető igénybe a tengerparton (jetski, szörfözés).

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Orvos, mosoda, 24 órás szobaszerviz, fodrászat, fényképész, amfiteátrum, üzletek, konferenciatermek, gyermekfelügyelet, bankautomata. A felnőttek számára a 3.500 m2 alapterületű las vegasi stílusban épült kaszinó nyújt szórakozást. A WIFI használata ingyenes a lobbiban, a szobákban és a közös helységekben. A napernyők és a napágyak a medence mellett és a tengerparton térítés nélkül állnak a vendégek rendelkezésére.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás