Észak-Ciprus, Kyrenia: Denizkizi & Denizkizi Royal Hotel 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 163886
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Észak-Ciprus
Város: Kyrenia

Szállás / program részletes leírása



Figyelem! A 2018. szeptember 01. utáni indulású észak-ciprusi utakra a lenti feltételek vonatkoznak:

Az árak tartalmazzák:szállodai elhelyezést, adott ellátást, repülőjegyet, 10 kg-os kézi poggyászt/fő, a kötelezően fizetendőrepülőtéri illetéket,kerozin pótdíjat, transzfert,sztornó biztosítást és a magyar nyelvű képviseletet 2018.10.08-ig (ezután angol nyelvű képviselet biztosított), elsőbbségi beszállást {csak a WIZZPriority szolgáltatást vásárló utasok vihetik magukkal az utastérbe a kézipoggyászukat: 1 darab kézipoggyászt (55Ă—40Ă—23cm), illetve egy kisméretű táskát (40Ă—30Ă—18cm) is.}

Az árak NEM tartalmazzák: a 20 kg-os poggyászt(a foglalással egyidőben megrendelve: 35.000 Ft/fő/retúr - a poggyászok számát kérjük a foglaláskor megjelölni); a fix ülőhely foglalást: kb. 3.950 Ft/fő/irány (az ár változhat, érdeklődésre lekérjük a pontos összeget). Amennyiben nincs fix ülőhely foglalás, úgy a beszállókártya csak 48 órával indulás előtt állítható ki; a megköthető BBP biztosítást (565 Ft/fő/nap).

Erre az utazási csomagra azUtazási Szerződés kiegészítéseis érvényes!



FEKVÉS

A két egymás melletti szállodaépület (Denizkizi Hotel 3* és a Denizkizi Royal 4*) a larnacai repülőtértől 78 km-re (kb. 1 óra 20 perc transzferidő), Kyrenia városától 8 km-re, közvetlenül a homokos tengerparton terül el.

ELHELYEZÉS

A szobák mindegyike központi légkondicionálóval, szőnyegpadlóval, sötétítő függönnyel, erkéllyel, fürdőszoba/WC-vel, széffel, mini bárral, Tv-vel, Wifi kapcsolattal, hajszárítóval, telefonnal, kérésre tea és kávékészítési lehetőséggel felszerelt. Felár ellenében jakuzzis lakosztály foglalható.

ÉTEL ÉS ITAL

Reggelis és félpanziós ellátás, reggeli és vacsora italok nélkül. A szállodában több étterem és bár szolgálja a vendégek kényelmét. A Terrace étterem kihagyhatatlan élményt nyújt azoknak, akik szeretnék megnézni Észak-Cipruson a naplementét finom helyi és nemzetközi ételek mellett. Az étterem széles választékkal várja vegetáriánus vendégeit is. A Country Club étteremben a vacsora előtt szemtanúi lehetnek a nyitó ceremóniának, amelyen bemutatják, hogyan készítik el évszázadok óta tradicionális recept alapján az ízletes bárányt. A medence melletti étterem és bárban hamburgert, szendvicseket, grillezett ételeket, salátákat, kebabot és tenger gyümölcseit fogyaszthatnak. A tengerparti grill bár friss salátákkal, szendvicsekkel, hamburgerrel, sült báránnyal, csirkével és gyümölccsel várja vendégeit. A Niazi`s étteremben kipróbálhatják az eredeti recept alapján készülő kebabot.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Úszómedence gyermekrésszel, fűtött jakuzzi, fitnesz központ, gőzfürdő, szauna és merülő medence, masszázs, búvároktatás is szerepel a szálloda kínálatában. A tengerparton kipróbálhatjuk a vízisít, a parasailinget, banánozást és a wakeboardot. Térítés ellenében, megfelelő létszámú jelentkező esetén motorcsónakos túrára is lehetőség van.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Ajándékbolt, kaszinó, játszótér a szálloda területén. Saját homokos tengerpartján a napernyők, napágyak és a strandtörülközők a hotel vendégei részére ingyenesen állnak rendelkezésre.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás