Észak-Ciprus, Kyrenia: The Olive Tree Hotel 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 163876
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Észak-Ciprus
Város: Kyrenia

Szállás / program részletes leírása



Figyelem! Erre az egyéni utazási csomagra azUtazási Szerződés kiegészítéseis érvényes!

Az árak tartalmazzák:szállodai elhelyezést, adott ellátást, repülőjegyet, a kötelezően fizetendőrepülőtéri illetéket,kerozin pótdíjat, privát transzfert,sztornó biztosítást, angol nyelvű képviseletet, elsőbbségi beszállást {a WIZZPriority szolgáltatással rendelkező utasok magukkal vihetik az utastérbe a kézipoggyászukat: 1 darab kézipoggyászt (55Ă—40Ă—23cm), illetve egy kisméretű táskát (40Ă—30Ă—18cm) is}.

Az árak NEM tartalmazzák: a feladható poggyászt(a foglalással egy időben megrendelve 1 db 10 kg-os poggyász: 25.000 Ft/fő/retúr, 1 db 20 kg-os poggyász: 35.000 Ft/fő/retúr - a poggyászok számát kérjük a foglaláskor megjelölni); a fix ülőhely foglalást (kb. 4.500 Ft/fő/irány - az ár változhat, érdeklődésre lekérjük a pontos összeget; amennyiben nincs fix ülőhelyfoglalás, úgy a beszállókártya csak 48 órával indulás előtt állítható ki); illetve a megköthető BBP biztosítást (570 Ft/fő/nap).

FEKVÉS

A négycsillagos szálloda az ercani repülőtértől 29 km-re, a tengerparttól 2 km-re, Kyrenia központjától 7 km-re, festői környezetben található. A hotelt fekvése miatt elsősorban a pihenni vágyóknak, a romantikát kedvelő pároknak, nászutasoknak ajánljuk.

ELHELYEZÉS

A szálloda 147 szobájának mindegyike rendelkezik légkondicionálóval, WIFI-vel, mini bárral, szatellit Tv-vel, bérelhető széffel, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval és erkéllyel vagy terasszal. A szálloda standard villa szobái 17 m2-esek és maximum 2 fő befogadására alkalmasak. A deluxe villa szobák23-29 m2-esek és két légterűek: nappalival, hálóval és egy fürdőszobával rendelkeznek. A családi lakosztályok (family suite) 48 m2 alapterületűek és két hálósak. Babaágy ingyenesen kérhető.

ÉTEL ÉS ITAL

Reggelis vagy félpanziós ellátás: reggeli (07:00-10:00) és vacsora (19:00-21:00) italok nélkül. Teljes panzió esetén reggeli, ebéd, vacsora áll rendelkezésre italok nélkül. Térítés ellenében a nap 24 órájában lehet válogatni a lobbi bár és a medence melletti bár kínálatából, illetve snackételek közül. Az a`la carte étteremben külön díj ellenében nemzetközi fogások fogyaszthatók.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Kültéri és beltéri medence, gyermek medence, ingyenes fitnesz központ, szauna, török fürdő, asztalitenisz, teniszpálya. Térítés ellenében a wellness központ szolgáltatásai, masszázs, biliárd várja a vendégeket.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, szobaszerviz, ingyenes WIFI a közös helyiségekben, ingyenes ingajárat Kyrenia központjába. A napernyők, napágyak, matracok és strandtörülközők használata a medencéknél és a tengerparton is ingyenes.

A szálloda weboldala: https://en.hotelolivetree.com/



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás