Egyiptom, Hurghada: Titanic Royal 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234980
Indulás dátuma:2024.04.05. (P)
Időtartam:6 nap/5 éj
Ár:  388 025 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  388 025 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



A "Titanic szállodalánc" legújabb szállodája közvetlenül Hurghada homokos strandján található. Számos bevásárló- és szórakozóhely található 1,5 km-en belül, Hurghada központja 17 km-re, a repülőtér pedig 10 km-re fekszik.

A szálloda 50 000 m² alapterületű, összesen 387 szobával rendelkezik. A hallban egy 24 órás recepció és előcsarnok található - a WLAN itt ingyenesen elérhető. Van még egy fő svédasztalos étterem, 2 à la carte étterem (olasz és ázsiai), 2 bár, strand és medence bár, kávézó, fodrász és gyógyfürdő. A tágas kertben található a modern édesvízi medence világ, amely 14 medencéből áll (részben fűthető), 2 különálló gyermekmedencével, napozóterasszal, valamint az utca másik oldalán (kb. 200 m) található a modern és nagy vízipark, mely kicsik és nagyokszámára egyaránt élménydús kikapcsolódást biztosít. A nagyágyak, napernyők és strandtörölközők ingyenesen elérhetők a medencénél és a strandon egyaránt.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Strandröplabda, fitness, anap folyamán animáció és ingyenes belépés a Titanic Aquaparkba (10 éves kortól) számos csúszdával, hullámmedencével és mesterséges folyóval. Felár ellenében: búvár- és vízi sportközpont, biliárd, asztalitenisz, gyógy- és wellnessrészleg szaunával, gőzfürdővel, jacuzzi-val és masszázzsal. Két gyermekmedence, játszótér ésgyermekklub (4-12 év), babaágyak ingyenesen állnak rendelkezésre (előzetes foglalás szükséges).

SZOBÁK
A tágas KÉTÁGYAS SZOBÁK (kb. 42 m², DZ/EZ) zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval, légkondicionálóval, műholdas TV-vel, telefonnal, széffel, WLAN-el, minibárral és erkéllyel / terasszal rendelkeznek. A spartipp (SPARZIMMER/DZP)szobák ugyanolyan felszereltségűek, mint a standard szobák, de a melléképületekben helyezkednek el, és részben kertre néznek. A CSALÁDI SZOBÁK(DZF) felszereltsége szintén megegyezik a standard szobákéval, de nagyobb alapterületűek(kb. 55 m²), és két légtérrel rendelkeznek.

ALL INCLUSIVE
Reggeli, ebéd és vacsora svédasztalos formában, a nap folyamán különféle harapnivalók a snack étteremben vagy a tengerparti bárban, kávé és sütemény a medence bárjában, helyi alkoholos italok 10:00 és 24:00 között, alkoholmentes italok 24 órában fogyaszthatóka lobby bárban.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás