Egyiptom, Hurghada: Titanic Palace 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 232754
Indulás dátuma:2024.04.05. (P)
Időtartam:6 nap/5 éj
Ár:  380 970 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  380 970 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



A szálloda hurghada központjától kb. 18 km-re, a repülőtértől kb. 10 km-re, közvetlenül a homokos tengerparton található. A tengerbe egy stégen keresztül juthatunk el. A komplexum 593 szobával rendelkezik. Az előcsarnokban található a recepció. A Wifi a szálloda egész területén ingyenes. 2 két fő étterem, 5 à la carte étterem (kínai, mexikói, mongol és japán indiai konyha), bárok, kis üzletek és gyógyfürdő. A gondozott kertben található a medencevilág, külön gyermekmedencével, napozóterasszal és medencebárral. Továbbá vízipark és hullámmedence várja a fürdőzés szerelmeseit. A napágyak és napernyők a medencénél és a tengerparton is ingyenesen használhatók.

SZOBÁK
A főépületi 2 ágyas szobák és a melléképületben elhelyezkedő bungaló szobák zuhanyzóval / káddal, WC-vel, hajszárítóval, légkondicionálóval, telefonnal, műholdas TV-vel, széffel, minibárral, erkéllyel / terasszal felszereltek. Néhány alacsonyabb kategóriájú Spartipp szoba is foglalható. A családi szobák (kb. 55 m²) hasonló felszereltségűek, mint a standard szobák, azonban 1 franciaággyal és két kanapéval kialakítottak.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Teniszpálya, asztalitenisz, minigolf, aerobik, vízilabda, strandröplabda, boccia, biliárd; nappali szórakoztató programok, élő zene minden este. Felár ellenében: gyógyászati kezelések, szauna, gőzfürdő, jacuzzi, sport/ búvárközpont, tekepálya. Testvérszállodájának, a Titanic Beach Spa&Aqua Parknak az összes szolgáltatása használható.2 medence gyermekek számára kalózhajókkal és 8 csúszda (min. 125 cm méretű), játszótér, mozi, mini-klub 4-12 éves korig, mini disco.

ALL INCLUSIVE
Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, harapnivalók, sütemények, helyi alkoholos és alkoholmentes italok, kávé, tea a nap 24 órájában, minibár naponta vízzel és üdítőitalokkal feltöltve. Heti 2 x vacsora az 5 à la carte éttermek valamelyikében (előzetes foglalás szükséges).

Olvassa el 2024-es összeállításunkat a legjobb egyiptomi szállodákról {ide kattintva}



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás