Egyiptom, Marsa`alam: Albatros Sea World 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 222448
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Marsa`alam

Szállás / program részletes leírása



Az újonnan épült szállodakomplexum közvetlenül az 500 m hosszú, privát homokos strandján található. Marsa Alam központja 110 km-re, a repülőtér pedig 60 km-re található.



A 2018-ban megnyitott modern üdülőkomplexum 376 szobával rendelkezik, amelyek számos bungaló stílusú villákban találhatóak. Ahelyszíni szolgáltatások közé tartozik egy tágas lobby recepcióval és társalgóval, nemzetközi ételeket kínáló főétterem, á la carte éttermek (olasz, kínai, német), 7 bár és egy Shisha sarok, Spa-központ, fodrászat, több üzlet és diszkó az esti kikapcsolódáshoz. A tágas és jól karbantartott szabadtéri komplexumban 13 medence (1 felnőtt és 2 gyermekmedence télen fűthető) található napozóterasszal és medencebárral. A medencénél és a strandon a napágyak, napernyők és strandtörölközők ingyenesen állnak rendelkezésre (korlátozott számban). A WIFI a szálloda területén ingyenes. A vízi park 4 felnőtt és 15 gyerekcsúszdával rendelkezik.







Szobák: A STANDARD szobák (kb. 47 m²) modernek és komfortosak, zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval, telefonnal, műholdas TV-vel, WIFI-vel, minibárral, széffel, légkondicionálóval és erkéllyel/terasszal rendelkeznek. Felár ellenében foglalható tengerre néző szoba is. Maximum 2 felnőtt + 1 gyerek vagy 3 felnőtt részére ajánlottak. A JUNIOR-SUITE szobák nagyobb méretűek (kb. 60 m²) és kiegészülnek egy ülősarokkal. 2 felnőtt +2 gyerek vagy 3 felnőtt + 1 gyerek helyezhető el bennük.



A CSALÁDI szobák (kb. 70 m²) ugyanazokkal a felszereltséggel rendelkeznek, mint a standard szobák, de tágasabbak és tolóajtóval elválasztott hálószobával rendelkeznek. Felár ellenében foglalható tengerre néző családi szoba is. Maximum 4 fő részére foglalhatóak (2 felnőtt + 2 gyerek vagy 3 felnőtt + 1 gyerek vagy 4 felnőtt).



SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS: Fitness terem, aerobik, asztalitenisz, minigolf, mini labdarúgás, teniszpálya, többfunkciós sportpálya, vízilabda, vízi aerobik, darts, strandröplabda, gőzfürdő, a nap folyamán szórakoztató programok, este showműsorok és alkalmanként élő zene. Térítés ellenében: masszázsok és gyógykezelések a Spa-központban, szauna, kerékpárkölcsönzés, búvárkodás és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatókon keresztül).



ALL INCLUSIVE: Reggeli, ebéd és vacsora svédasztalos formában. Késői reggeli, délután fagylalt, snackek és kávé/ tea, helyi alkoholos és alkoholmentes italok 10: 00-24: 00 között. A minibárt naponta feltöltik vízzel és üdítőitalokkal.



Gyerek korhatár:2 – 11,99 éves korig






Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás