Egyiptom, Marsa`alam: Three Corners El Fayrouz Plaza Beach 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 222229
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Marsa`alam

Szállás / program részletes leírása



A szálloda közvetlenül az 1 km hosszú, privát mólóval ellátott strandján fekszik, Port Ghalib pedig körülbelül 2 km-re (transzfer díj ellenében) található. Marsa Alam repülőtére 6 km-re, Hurghada mintegy 220 km-re van.



A családbarát hotelkomplexum több épületből áll, összesen 471 szobával rendelkezik. A tágas előcsarnokban van egy recepció társalgóval és bárral, valamint könyvtárral. Továbbá a fő étterme, 5 különböző büfé és 3 à la carte étterem található: panorámás büfé étterem, "Chez Pascal" belga konyha (helyben fizetendő), "Dolce Vita" és "Marhaba" keleti konyha. Mini market, kis boltok, internet kávézó, fodrász, spa és wellness részleg, valamint mosodai szolgáltatás áll a vendégek rendelkezésére. A lobbyban, a medencénél és a tengerparton ingyenes a Wi-Fi elérés. Az épülethez 2 édesvizű medence (mindkettő fűthető télen), 2 külön gyermekmedence, 1 pezsgőfürdő és a napozóterasz található. A medencéknél és a strandon strandszékek, napernyők és törülközők használhatóak ingyenesen. A szállodában egy bár is található.



Szobák: A STANDARD szoba (DZ/EZ) zuhanyzós fürdőszobával, WC-vel, hajszárítóval, telefonnal, műholdas TV-vel, széffel, légkondicionálóval és erkéllyel rendelkezik. A CSALÁDI szobák (DZF) azonosak a berendezésben, csak 2 hálószoba található, amelyek tolóajtóval vannak elválasztva, és oldalas tengerre vagy medencére néznek.



Sport és szórakozás: Strandröplabda, aerobik, vízilabda, asztalitenisz, petanque, edzőterem, darts, labdarúgás; nappal animáció, esti show és élő zene szórakoztatja a vendégeke. Térítés ellenében: kezelések és masszázsok a gyógyfürdőben, gőzfürdő, szauna, pezsgőfürdő, biliárd, lovaglás, búvárkodás (helyi szolgáltatók a strandon). Gyerekek: Mini klub 4-12 éves gyermekek számára, játszótér, külön (fűtött) gyermekmedencék, gyermek büfé, etetőszék az étteremben.



All inclusive: Reggeli, késői reggeli, ebéd, bőséges svédasztalos vacsora, napközben snackek, sütemények/kávé, helyi üdítőitalok és nemzeti alkoholos italok 10-24:00 között. Lehetőség van hetente egyszer az olasz étteremben vacsorázni, és tartózkodásonként kétszer a keleti à la carte étteremben (foglalással). Az all-inclusive karkötő viselése kijelentkezésig kötelező!






Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 484 utazás 337 329 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás