Egyiptom, Marsa`alam: Jaz Lamaya 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 222216
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Marsa`alam

Szállás / program részletes leírása



Ez a családbarát szálloda a tengerparti öböl mellett helyezkedik el, a korallzátonya ideális búvárkodáshoz és snorkelezéshez. Fürdőcipő viselése ajánlott! A tenger kb. 150 méterre van a szállodától, a parton egy móló található, amely segíti a tengerbe való kényelmes bejutást. Marsa Alam repülőtere 5 km-re helyezkedik el.



Az üdülőhely mór keleti stílusban épült, 389 szobával rendelkezik, elosztva a főépületben és több 2-3 szintes melléképületben. A szállodában található lobby recepcióval, főétterem, fodrászat, üzletek, bár, helyi szórakozóhely (térítés ellenében) és amfiteátrum. Az internet, WIFI elérés (korlátozott sebességgel) benne van a szolgáltatásban A szabadtéri komplexumhoz 3 medence, külön gyermekmedence, snack bár és egy strandbár tartozik. A medencénél és a tengerparton a napágyak, napernyők és a strandtörölközők biztosítva vannak.







Szobák: A SUPERIOR szobák kb. 37 m² -esek, zuhanyzó, WC, hajszárító, légkondicionáló, széf, műholdas TV, telefon, minibár (térítés ellenében), tea/kávéfőző, balkon/terasz tartozik a berendezéshez. Felár ellenében medencére nézőek lehetnek a szobák és maximum 2 felnőtt részére foglalhatóak. A kb. 45 m²-es SUPERIOR CSALÁDI szobák optikailag elválasztottak, 2 kanapéval rendelkeznek a gyerekek számára. Tengerre néző superior családi szobák felár ellenében állnak rendelkezésre. Maximum 2 felnőtt + 2 gyerek vagy 3 felnőtt + 1 gyerek részére ajánlottak.



A DELUXE CSALÁDI szobák (kb. 45 m²) azonos felszereltséggel rendelkeznek, de van egy összecsukható ajtó a két hálószoba között. Maximum 2 felnőtt + 2 gyerek részére foglalhatóak.



SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS: Szauna, jacuzzi, gőzfürdő, fitness terem, aerobik, strandröplabda, asztalitenisz, tenisz (kivilágított teniszpálya és teniszütő térítés ellenében), futópálya, darts, biliárd. Alkalmanként esti műsorok, korlátlan belépés (az italok és snackek külön fizetendők) a Coraya Aqua Parkba, amely 13 csúszdát tartalmaz (ebből 5 gyerekcsúszda). Felár ellenében: spa gyógykezelések a wellness központban, quad-túrák, sznorkeling, búvárkodás.



Gyerekek: 4-12 éves kor között mini klub, mini diszkó, játszótér.



ALL INCLUSIVE: Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, különböző snackek, fagylalt délben, délután kávé/tea, sütemény, helyi alkoholos és alkoholmentes italok és koktélok 10:00-24:00 között (pohárban, önkiszolgáló rendszerben).



Gyerek korhatár: 2 – 13,99 éves korig






Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 509 utazás 330 467 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás